Neler Yeni

Öneri Coil Whine Sorunu nedeniyle değişim yapabilen varmı ?

shaggy131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Sinan Demirci
Herkese Merhaba Gaming genden açılışta almış olduğum ekran kartımda yük altında coil whine mevcut Sorun yada problemim yok ama şuanda son durum nedir direk değişim sebebimi yoksa insiyatif dahilinde olab birşeymidir. ? Kart: Asus Dual rx 6700 Xt sorunum sıcaklık kaynaklı değil şayet yük altında AAA oyunlarda 60 dereceyi görmüyör.

En İyi Cevap
3
Coil whine arıza olarak geçmiyor. Değişim vs söz konusu değil ancak iade hakkınızı kullanabilirsiniz.

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
FPS sabitleme ya da undervolt yaparak minimal düzeye indirebilirsiniz Coil whine'ı.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
6000 serisin de neredeyse bütün kartlarda olan bi durum değişim yapamazsınız yapsanız da gelecek kartta aynı şekil olacaktır :)

emircan.s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emircan Savaş
Bobin ağlaması olarak geçer yüksek seviye gpularda genelde var bu durum. Ses çok yüksek olmadığı taktirde sıkıntı olmaz. Gücünü düşürmeyi deneyebilirsiniz. Araştırmalarım sonucu her yerden sadece ses olduğu ekran kartına negatif bir tanının olmadığı bilgisini aldım. Benim de laptopumda var aynı durum

shaggy131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Sinan Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullandığım power

Xigmatek EN42654 X-Power 650W +80 Plus​

ama eski 3-4 senelik kullanılan bir power acaba etkisi varmıdır değişsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bobin ağlaması olarak geçer yüksek seviye gpularda genelde var bu durum. Ses çok yüksek olmadığı taktirde sıkıntı olmaz. Gücünü düşürmeyi deneyebilirsiniz. Araştırmalarım sonucu her yerden sadece ses olduğu ekran kartına negatif bir tanının olmadığı bilgisini aldım. Benim de laptopumda var aynı durum
soruna hakimim de belki monitörde ölü piksel sorunu gibi sonradan karara bağlandımı acaba diye merak ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Coil whine arıza olarak geçmiyor. Değişim vs söz konusu değil ancak iade hakkınızı kullanabilirsiniz.
aldığım rakama daha iyi kart alamam zaten alacağım rtx serisi de aynı olursa boşa düşüş yapmış olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,369
Üyeler
161,846
Son üye
szsix
Top Bottom