Eğer sesi rahatsız etmiyorsa bir şey yapmam. Zararı yok diye biliyorum.Arkadaşlar Msi Rtx 2060 super Gaming kartımda coil whine varBazen çok oluyor bazen az oluyor
Çok tilt etmiyor. Siz olsanız ne yaparsınız ?
Sisteme bir zararı olmaz. Sesten rahatsız isen vermen doğru olmuş.ben kafaya takıyorum ya direk garantiye veririm verdim de zaten
hocam bendede var ama ya erkran kartında yada psu dan geliyor tam anlamadımSisteme bir zararı olmaz. Sesten rahatsız isen vermen doğru olmuş.
Selamun aleyküm reis pc im 1 aylık bu durum bendede var ilk pc im oldğundan böyle şeylerden anlamıyorum ilk başta bi sıkıntı falan var sanmıştım sonra internetten baktığımda zararsız ve bir çok kişide olduğunu gördüm valla zaten alma sürecim çok zorlu geçti hiç garantiye falan verip strese girmek istemiyorum zaten zararıda yokmuş ama tabi senin kendi kararınArkadaşlar Msi Rtx 2060 super Gaming kartımda coil whine varBazen çok oluyor bazen az oluyor
Başka bir ekran kartı veya psu ile deneyin.(birini) Farklı parça ile denemenize rağmen ses devam ediyorsa sorun denediğiniz parçada değildir.hocam bendede var ama ya erkran kartında yada psu dan geliyor tam anlamadım
Kulaklık takınız.Selamun aleyküm reis PC im 1 aylık bu durum bendede var ilk PC im oldğundan böyle şeylerden anlamıyorum ilk başta bi sıkıntı falan var sanmıştım sonra internetten baktığımda zararsız ve bir çok kişide olduğunu gördüm valla zaten alma sürecim çok zorlu geçti hiç garantiye falan verip strese girmek istemiyorum zaten zararıda yokmuş ama tabi senin kendi kararın
anladım hocam zararı yok demi ikisinden birinde iseBaşka bir ekran kartı veya psu ile deneyin.(birini) Farklı parça ile denemenize rağmen ses devam ediyorsa sorun denediğiniz parçada değildir.
aynen kulaklık takıyoruz zaten hep takmasam bile rahatsız olmam pek.Başka bir ekran kartı veya psu ile deneyin.(birini) Farklı parça ile denemenize rağmen ses devam ediyorsa sorun denediğiniz parçada değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kulaklık takınız.
Benim ekran kartında var. Yük altına girmedikçe ses gelmiyor. Zaten yük altına da PUBG de ve Furmark da giriyor.Arkadaşlar Msi Rtx 2060 super Gaming kartımda coil whine varBazen çok oluyor bazen az oluyor
Kartta yok psudada yoktur umarım.anladım hocam zararı yok demi ikisinden birinde ise