Coil Whine Sorunu :(

tysagman

80+
Reaksiyon skoru
89
Arkadaşlar Msi Rtx 2060 super Gaming kartımda coil whine var :) Bazen çok oluyor bazen az oluyor :) Çok tilt etmiyor. Siz olsanız ne yaparsınız ?

Kulaklık takar görmezden gelirim.
Ya da garanti.

ben kafaya takıyorum ya direk garantiye veririm verdim de zaten

Büyük ihtimalle ekran kartıdır.

Arkadaşlar Msi Rtx 2060 super Gaming kartımda coil whine var :) Bazen çok oluyor bazen az oluyor :) Çok tilt etmiyor. Siz olsanız ne yaparsınız ?
Selamun aleyküm reis pc im 1 aylık bu durum bendede var ilk pc im oldğundan böyle şeylerden anlamıyorum ilk başta bi sıkıntı falan var sanmıştım sonra internetten baktığımda zararsız ve bir çok kişide olduğunu gördüm valla zaten alma sürecim çok zorlu geçti hiç garantiye falan verip strese girmek istemiyorum zaten zararıda yokmuş ama tabi senin kendi kararın

hocam bendede var ama ya erkran kartında yada psu dan geliyor tam anlamadım
Başka bir ekran kartı veya psu ile deneyin.(birini) Farklı parça ile denemenize rağmen ses devam ediyorsa sorun denediğiniz parçada değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamun aleyküm reis PC im 1 aylık bu durum bendede var ilk PC im oldğundan böyle şeylerden anlamıyorum ilk başta bi sıkıntı falan var sanmıştım sonra internetten baktığımda zararsız ve bir çok kişide olduğunu gördüm valla zaten alma sürecim çok zorlu geçti hiç garantiye falan verip strese girmek istemiyorum zaten zararıda yokmuş ama tabi senin kendi kararın
Kulaklık takınız.

Başka bir ekran kartı veya psu ile deneyin.(birini) Farklı parça ile denemenize rağmen ses devam ediyorsa sorun denediğiniz parçada değildir.
anladım hocam zararı yok demi ikisinden birinde ise

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklık takınız.
aynen kulaklık takıyoruz zaten hep takmasam bile rahatsız olmam pek.

Benim ekran kartında var. Yük altına girmedikçe ses gelmiyor. Zaten yük altına da PUBG de ve Furmark da giriyor. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,195
Üyeler
185,236
Son üye
Atalantesion
Geri