equinoxx
80+ Bronze
Benim de 3.gün oluyor hala olmadı :d bari bu süre içinde coinler yükselsin4 gün oldu hala yok arkadaş ! Para alcaktım azcık ya ayıp
Benim de 3.gün oluyor hala olmadı :d bari bu süre içinde coinler yükselsin4 gün oldu hala yok arkadaş ! Para alcaktım azcık ya ayıp
Coin yükselse de verilen airdropun değeri değişmiyor .dBenim de 3.gün oluyor hala olmadı :d bari bu süre içinde coinler yükselsin
Doğru, not stonks.Coin yükselse de verilen airdropun değeri değişmiyor .d
Ha bu arada nişanlımı üye yaptım dün, onda da doğrulamaları falan yaptık ama watch&earn kısmında hiçbir şey çıkmıyor sanırım kampanya sona erdi, bizler de nasibimizi bekliyoruzCoin yükselse de verilen airdropun değeri değişmiyor .d
Üzüldüm lanDoğru, not stonks.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bu arada nişanlımı üye yaptım dün, onda da doğrulamaları falan yaptık ama watch&earn kısmında hiçbir şey çıkmıyor sanırım kampanya sona erdi, bizler de nasibimizi bekliyoruz
Benim hesapta bekleme listesindesiniz diyip duruyor işte bakalımÜzüldüm lan
300 tlmi verin
Öğrenciyiz usta iyi para
Testler hemen çıkmıyor bende 2 gün sonra çıktı sorun yok yani.Ha bu arada nişanlımı üye yaptım dün, onda da doğrulamaları falan yaptık ama watch&earn kısmında hiçbir şey çıkmıyor sanırım kampanya sona erdi, bizler de nasibimizi bekliyoruz
Sizde de bu şekilde oldu muTestler hemen çıkmıyor bende 2 gün sonra çıktı sorun yok yani.
3 gün oldu hala bekleme listesindesiniz diyor.Testler hemen çıkmıyor bende 2 gün sonra çıktı sorun yok yani.
Evet ben daha bekleme listesindeyim ama testler ilk 2 gün gözükmedi sadece paylaşma etkinliği vardı test dün çıktı bende.Sizde de bu şekilde oldu muAlıntıyı görüntüle
Test ekranını atabilir misiniz rica etsem. Nasıl bir şey. Bu şekilde mi.Evet ben daha bekleme listesindeyim ama testler ilk 2 gün gözükmedi sadece paylaşma etkinliği vardı test dün çıktı bende.