Gerçekten çok şanslısınız 1 günde onaylanmış. Bende ehliyeti göndersem acaba hızlı mı olur2. hesabım bugün onaylanmış 340 TL verdi.
Gerçekten çok şanslısınız 1 günde onaylanmış. Bende ehliyeti göndersem acaba hızlı mı olur2. hesabım bugün onaylanmış 340 TL verdi.
Kaç gün sürdü2. hesabım bugün onaylanmış 340 TL verdi.
1. hesap 1 gün sürdü. 2. hesap 3 gün sürdü. 3. hesap hala bekliyor.Kaç gün sürdü
Bazıları bitti diyor ama bitmedi değil mi bu 30 dolar kazanma?1. hesap 1 gün sürdü. 2. hesap 3 gün sürdü. 3. hesap hala bekliyor.
Yok bitmedi daha az önce yaptım ben.Bazıları bitti diyor ama bitmedi değil mi bu 30 dolar kazanma?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece 3 dolarlık bitcoin açıldı bende.
Afiyet olsun2. hesabım bugün onaylanmış 340 TL verdi.
veriyormuşhala para veriyor mu?
kusura bakmayın ben tam anlamadım nasıl yapılacak kayıt olduktan sonra doğruma yapacağız hesabı sonra nerede test olacağız para vericek?veriyormuş
kayıt olucaksın kimlik ve selfie ile sonrasında onay bekleyeceksin sonrasında testleri çözüp paranı alıcaksınkusura bakmayın ben tam anlamadım nasıl yapılacak kayıt olduktan sonra doğruma yapacağız hesabı sonra nerede test olacağız para vericek?
bilgisayardan da kayıt olup veriyor mu?
kayıt olucaksın kimlik ve selfie ile sonrasında onay bekleyeceksin sonrasında testleri çözüp paranı alıcaksın
tamam şimdi sınavlara bak gelmiş mi
sınavlar neredetamam şimdi sınavlara bak gelmiş mi