Coinbase Hesap doğrulama?

Reaksiyon skoru
369
2 Hafta oldu Kimlik göndereli Fakat hala ne para yattı ne de kimlik doğrulandı.Görevde yok,Onaylanma süresi tahminen ne kadar sürüyor.(Ehliyet ile doğrulama gönderdim.)

Coinbase nasıl kullanıcaz ve kaç para yatırmamız lazım​

Ben bir çok arkadaşıma yaptım 5 dakika da oldu ilk 80 tl 6 dolar 1 hafta sonra 10 dolarlik test geldi ve 10 dakika da onaylandı rahat bi 15 kişiye yaptım ama benim kendimde 1 ay oldu daha gelmedi

Ben bir çok arkadaşıma yaptım 5 dakika da oldu ilk 80 TL 6 dolar 1 hafta sonra 10 dolarlik test geldi ve 10 dakika da onaylandı rahat bi 15 kişiye yaptım ama benim kendimde 1 ay oldu daha gelmedi
nasıl kullanıcaz dostum kaç para yatırdın

Dostum 1 haftada sürebiliyor, 1 ayda sürebiliyor. Benim ki 2 haftada onaylandı. Kimliğini bir kere onaylaman yeterli, tekrar tekrar onaylarsan seni sıranın başına atar, boşuna gider. Bekle, onaylanacaktır. Ben 300 lira aldım coinbaseden.

Dostum 1 haftada sürebiliyor, 1 ayda sürebiliyor. Benim ki 2 haftada onaylandı. Kimliğini bir kere onaylaman yeterli, tekrar tekrar onaylarsan seni sıranın başına atar, boşuna gider. Bekle, onaylanacaktır. Ben 300 lira aldım coinbaseden
Hocam ben bide bi 80₺ Para aldım görevden.Baska görev geliyor mu? 10$ Hariç

Hocam ben bide bi 80₺ Para aldım görevden.Baska görev geliyor mu? 10$ Hariç
O 80₺'lik para kimliğin dogrulamadan yapabildiğin para. 10$'lık olan kimliğin onaylaninca açılacak. Adamlar bilerek bekletiyorlar seni uygulamayı kullan, giriş yap, bak diye. Hemen kimliğini onaylasalar, sende 10$'ı alıp gitsen adamlara ne faydası olur?

Ben 210 tl aldım. Beleş :)
Kimlik doğrulamayı sürekli yapma her yaptığında seni sıranın sonuna atar.

Ben 210 TL aldım. Beleş :)
Kimlik doğrulamayı sürekli yapma her yaptığında seni sıranın sonuna atar.
Yok hocam 1 Kere yaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O 80₺'lik para kimliğin dogrulamadan yapabildiğin para. 10$'lık olan kimliğin onaylaninca açılacak. Adamlar bilerek bekletiyorlar seni uygulamayı kullan, giriş yap, bak diye. Hemen kimliğini onaylasalar, sende 10$'ı alıp gitsen adamlara ne faydası olur?
Dediginiz doğru hocam ama 300₺ kazanmışsınız, Farklı görevler geldi mi manasında sordum.

Ekler

• Screenshot_20220126-000610~2.png
    Screenshot_20220126-000610~2.png
    25.2 KB · Hit: 26
Dediginiz doğru hocam ama 300₺ kazanmışsınız, Farklı görevler geldi mi manasında sordum.
Hayır aynı görevler geldi işte. Toplam 16$ gelmesi lazım. O da yaklaşık 200 lira falan yapıyor. Ben dolar 18 iken yaptım. 250 lira mi ne geldi. Sonra onu XLM'ye yatırdım. 300 oldu çektim sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,424
Üyeler
190,202
Son üye
Exo9618
Geri