Neler Yeni

Coinler Haram Mıdır?

Kripto Paralar Haramdır?

• Evet

Oylar: 38 19.5%
  • Hayır

Oylar: 104 53.3%
  • Ortası

Oylar: 53 27.2%

• Oy kullanan toplam üye
    195
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
Kuran dan hangi ayeti okuyacağım peki
İlk başta Türkçe bir Kur an al kendine veyahut gerçektende sahtekar olmayan hocaların kitaplarını okuyabilirsin.Örnek olarak yaşar nuri verilebilir.Kur an ın Türkçesini aldıktan sonra tam olarak ayetini bilmesemde senin için bulmaya uğraşırım başkan sen yeterki oku.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Birisi konuyu hortlattığı için.
Rapor ettim. Bu konu en azıdan konu-dışı olarak açılmalı. Anasayfayı hem meşgul ediyor hem de bilimsel olmadığı için insanları birbirine düşürüyor. Yakında forumu bırakıcam galiba bu yüzden.

BIGGZ

80+ Bronze
İlk başta Türkçe bir Kur an al kendine veyahut gerçektende sahtekar olmayan hocaların kitaplarını okuyabilirsin.Örnek olarak yaşar nuri verilebilir.Kur an ın Türkçesini aldıktan sonra tam olarak ayetini bilmesemde senin için bulmaya uğraşırım başkan sen yeterki oku.
Ben Kuran okumayı küçüklükte öğrendim, karşımdaki rafın üstünde de Kuran var. Ayet söyle sen

HoYeon Jung

80+ Gold
Rapor ettim. Bu konu en azıdan konu-dışı olarak açılmalı. Anasayfayı hem meşgul ediyor hem de bilimsel olmadığı için insanları birbirine düşürüyor. Yakında forumu bırakıcam galiba bu yüzden.
Konu dışı değil, bence bu konu uygun. Sonuçta kripto paralar ile ilgili. Ben bilmiyorum, sizlerden yardım istiyorum. Çok bırakmak istiyorsanız bırakabilirsiniz. Anasayfayı meşgul ediyor ne demek :D Ben mi hortlatıyorum. Ayrıca 6 ay içinde açılmış bir konuyu hortlatmak ban sebebi değildir. Kuralları okuyun lütfen. Ayrıca, konu anasayfayı meşgul ediyor olsaydı ve insanları birbirine düşüyor olsaydı yöneticiler kilitlemişti konuyu.
İnsanlar burada "tartışıyorlar." Siz tartışmayı, birbirine düşmek olarak algılıyorsanız veya aynı şey sanıyorsanız o sizin sorununuz.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Haram.

Başkası kaybederse sen kazanabiliyorsun, ayrıca psikoloji bozabilen bişey.

Ben 1000₺ yatırıp 2000₺ olduğunda sevinmiştim, sonra 1800₺ oldu sanki o 200₺ benim gibi üzüldüm.

Bunun daha büyük meblağları var, o yüzden haram.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar iyi günler. İnternette pek net bir şey bulamadım ama galiba doğru değilmiş. Sizin de fikirlerinizi merak ettim. Bende girişmek istiyorum ama tereddüt ediyorum. Nihat Hatipoğlu doğru olmadığını ama kötü de olmadığını söylüyor. Pek net bilgi bulamadım dediğim gibi. Hani şu konuda kavga etmeden değil de, birbirimizle tartışarak yardımcı olalım. Cevabını gerçekten merak ediyorum. Anketi de oylarsanız sevinirim :)
haram felan değil böyle saçma bilgileri yayan kişilerinde bir an önce cehaletten kurtulması lazım kumar değil yatırım gelen parayla ne yaptığın ayrı tabi böyle saçma bilgileri şu sıralar çok görüyorum bazı hocaların bile ağzına düşmüş sonra birde caiz coin diye bir şey çıkartmışlar asıl haram olan o işte...

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Konu dışı değil, bence bu konu uygun. Sonuçta kripto paralar ile ilgili. Ben bilmiyorum, sizlerden yardım istiyorum. Çok bırakmak istiyorsanız bırakabilirsiniz. Anasayfayı meşgul ediyor ne demek :D Ben mi hortlatıyorum. Ayrıca 6 ay içinde açılmış bir konuyu hortlatmak ban sebebi değildir. Kuralları okuyun lütfen. Ayrıca, konu anasayfayı meşgul ediyor olsaydı ve insanları birbirine düşüyor olsaydı yöneticiler kilitlemişti konuyu.
İnsanlar burada "tartışıyorlar." Siz tartışmayı, birbirine düşmek olarak algılıyorsanız veya aynı şey sanıyorsanız o sizin sorununuz.
Konunuz ' Diğer Kripto Paralar' mı?

HoYeon Jung

80+ Gold
Konunuz ' Diğer Kripto Paralar' mı?
Diğer kripto paraları da içerdiği için bu konunun mantıklı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, konuyu şuana kadar hemen hemen her yöneticinin baktığını düşünüyorum. En azından 1 tanesi konuyu değiştirmemi söylerlerdi.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Kuranda net bir açıklaması olmasa da düşününce değildir. Sen bir değerde olan bir malı alıp değeri yükselince satıp kar ediyorsun. Altın alıyormuş gibi düşün.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,528
İsim
Dontaçhi kâfi.
Bizim okuldaki din hocası daha bu miningler, alt coinler, eth, btc patlamadan (koronadan önce) bitcoin işi yapıyordu. Günah olsa yapmazdı heralde :D

Muhtemelen şuanda miami de 5yıldızlı bir otelde keyif sürüyordur..

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Malum konudan gelip, bu konuya bakmak istedim xD

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Müslümanlar, din ile ilgili bir sorunun cevabını arıyorsa eğer diyanet ten başka yere bakmaması lazımdır. Diyanetin dediği tartışılabilir ancak doğru kabul edilir. O yüzden burada ne yazıyorsa hüküm o dur.

Top Bottom