Neler Yeni

Coinler Haram Mıdır?

Kripto Paralar Haramdır?

• Evet

Oylar: 38 19.5%
  • Hayır

Oylar: 104 53.3%
  • Ortası

Oylar: 53 27.2%

• Oy kullanan toplam üye
    195

Berke Gözükara

80+ Bronze
Müslümanlar, din ile ilgili bir sorunun cevabını arıyorsa eğer diyanet ten başka yere bakmaması lazımdır. Diyanetin dediği tartışılabilir ancak doğru kabul edilir. O yüzden burada ne yazıyorsa hüküm o dur.

Faiz haramdır diyip faizden tonla para kazanan diyaneti mi dinleyeceğiz? Arkadaşlar COİNLER HARAM DEĞİLDİR. Eğer birisi coinlere haram diyorsa dolar alıp satmakta haramdır, altın alıp satmakta haramdır. Altına yatırım yapmakla herhangi bir coine yatırım yapmak aynı şeydir. Memleketin geri kalma sebeplerinden biride bu. Yok o haram yok bu haram zamanında osmanlıda astronomi çok gelişmişti sonra "sen allahın evini mi gözetliyorsun?" gibi saçma sapan söylemlerle osmanlıda astronomi bitmiş. Coinlere haram demek gerikafalılıktan başka bir şey değildir. Haram diyenler altın, dolar falan da almayın o zaman. İyi forumlar

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Faiz haramdır diyip faizden tonla para kazanan diyaneti mi dinleyeceğiz? Arkadaşlar COİNLER HARAM DEĞİLDİR. Eğer birisi coinlere haram diyorsa dolar alıp satmakta haramdır, altın alıp satmakta haramdır. Altına yatırım yapmakla herhangi bir coine yatırım yapmak aynı şeydir. Memleketin geri kalma sebeplerinden biride bu. Yok o haram yok bu haram zamanında osmanlıda astronomi çok gelişmişti sonra "sen allahın evini mi gözetliyorsun?" gibi saçma sapan söylemlerle osmanlıda astronomi bitmiş. Coinlere haram demek gerikafalılıktan başka bir şey değildir. Haram diyenler altın, dolar falan da almayın o zaman. İyi forumlar
Dostum haram olup olmaması beni ilgilendirmiyor zaten. Umrumda da değil. Sadece Diyanetten link verdim. Ne ara Osmanlıya geçtin bir den rage patlaması yaşadın anlamadım.

Chrollo04

80+ Bronze
kripto paralarla ilgili bir şey bile araştırmamış adamlar burada ahkam kesmese keşke, cahil olmak bu kadar kolay olmasa keşke

Arkadaşlar iyi günler. İnternette pek net bir şey bulamadım ama galiba doğru değilmiş. Sizin de fikirlerinizi merak ettim. Bende girişmek istiyorum ama tereddüt ediyorum. Nihat Hatipoğlu doğru olmadığını ama kötü de olmadığını söylüyor. Pek net bilgi bulamadım dediğim gibi. Hani şu konuda kavga etmeden değil de, birbirimizle tartışarak yardımcı olalım. Cevabını gerçekten merak ediyorum. Anketi de oylarsanız sevinirim :)
Caizcoin dışında evet.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Arkadaşlar iyi günler. İnternette pek net bir şey bulamadım ama galiba doğru değilmiş. Sizin de fikirlerinizi merak ettim. Bende girişmek istiyorum ama tereddüt ediyorum. Nihat Hatipoğlu doğru olmadığını ama kötü de olmadığını söylüyor. Pek net bilgi bulamadım dediğim gibi. Hani şu konuda kavga etmeden değil de, birbirimizle tartışarak yardımcı olalım. Cevabını gerçekten merak ediyorum. Anketi de oylarsanız sevinirim :)
Hayır tabi ki de cidden çok saçma sorular bunlar.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Bana kumar gibi geliyor bu coin piyasası. Kumarda haram mı değil mi orası sizde :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Arkadaşlar iyi günler. İnternette pek net bir şey bulamadım ama galiba doğru değilmiş. Sizin de fikirlerinizi merak ettim. Bende girişmek istiyorum ama tereddüt ediyorum. Nihat Hatipoğlu doğru olmadığını ama kötü de olmadığını söylüyor. Pek net bilgi da bulamadım dediğim gibi. Hani şu konuda kavga etmeden değil de, birbirimizle tartışarak yardımcı olalım. Cevabını gerçekten merak ediyorum. Anketi de oylarsanız sevinirim :)
Yani ona bakılırsa kimsenin sandığı kadar bankada parası yok çoğu sadece sayısal veri bence değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,325
Üyeler
163,645
Son üye
untregon
Top Bottom