her periyot sonrası 7 gün sonra, yani bu pazar verilecek diye biliyorum hocamödül parası yatan var mı
tamamdır hocam umarımher periyot sonrası 7 gün sonra, yani bu pazar verilecek diye biliyorum hocam
Ben de 200 TL çektim. Diğer ödüllerin yatırılmasını bekliyorum. Borsa da işlem hacmi yapıyoruz bu da onlara işbirlikleri ve yeni kullanıcı olarak yansıdığını düşünüyorum.Para çekebilen oldu mu?
En geç pazar günü olması gerek. 2-8 Haziran arasında katılım sağlayanlar için.Ödüller ne zaman yatacak bilen var mı
Pazar gününe kadar mı yoksa Pazar günü toplu mu yatıracaklarEn geç pazar günü olması gerek. 2-8 Haziran arasında katılım sağlayanlar için.
7 iş günü içerisinde yazıyor buda en geç ayın 17 si oluyor. salıPazar gününe kadar mı yoksa Pazar günü toplu mu yatıracaklar
İş günü ayrıntısı var, onu kaçırmışım.7 iş günü içerisinde yazıyor buda en geç ayın 17 si oluyor. salı
Saydı iki defa usdt/xrp paritesini son gün saymadı sadece. Eksik yatarsa temsilci ile görüşürümİnanman için hesabına 350 yatır. Bakiye kısmından min. 196 tl yi al hesabında gör ve banka hesabına çek ve rahatla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bitti geç kaldın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Keşke yt videolarını izleseydin try paritesi geçerli
hocam daha fazla uzatma istersen, saçma bir şekilde konuyu meşgul etme, pazar günü ile salı günü arasında görecez yatırılacak mı yatırılmayacak mıYaz tatiline giriyoruz. Sonbahar'ı bekleyin.