🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

Kanka ben 150 lirayla anca dötümü silerim.

Diğer arkadaslar da olmuyo diye şikâyetteler. Onlarla ilgilensene.
Valla hoca bende oldu arkadaş ta yaptı onda da oldu zaten 150 lira değil asıl mevzu 1000 lira + 200 lira şeklinde konuyu boş yere işgal etmene Gerek yok 150 liraya sen biryerlerini sil burda insanlar bir şey yapmaya çalışıyor deneyenlere de engel olma işine bak yorumlarını kendine sakla

Valla hoca bende oldu arkadaş ta yaptı onda da oldu zaten 150 lira değil asıl mevzu 1000 lira + 200 lira şeklinde konuyu boş yere işgal etmene Gerek yok 150 liraya sen biryerlerini sil burda insanlar bir şey yapmaya çalışıyor deneyenlere de engel olma işine bak yorumlarını kendine sakla
Sen diğer arkadaşın multisi mi oluyorsun?
Millet dolandırılírken izle demek istiyorsun.

• Hahaha
Reaksiyonlar: S1th
  • Beğen
Sen diğer arkadaşın multisi mi oluyorsun?
Millet dolandırılírken izle demek istiyorsun.
Dostum öğrenci olsun, paraya ihtiyacı olan başka birisi olsun katılır kampanyaya. Ayrıca saadet zinciri vs. ile alakası yok bunun, referans bile gerekmiyor. Ben anlamadım neden bu kadar karşı çıktın.

• Beğen
Arkadaş ağır troll sanırım.
1749644811785.webp

1749644818481.webp

Dostum öğrenci olsun, paraya ihtiyacı olan başka birisi olsun katılır kampanyaya. Ayrıca saadet zinciri vs. ile alakası yok bunun, referans bile gerekmiyor. Ben anlamadım neden bu kadar karşı çıktın.
Para çekebilen oldu mu?
Çiftlikbank'ı da böyle herkes savunur du. Bakan bile savunmuştu. Bi uyarayım dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kim dolandırılmış :ROFLMAO:
İleride dolandırıldım diye konu açma. Burasını sana hatırlatırım.

Para çekebilen oldu mu?
Çiftlikbank'ı da böyle herkes savunur du. Bakan bile savunmuştu. Bi uyarayım dedim.

Ana paramı çektim kampanyadan gelecek parayı bekliyorum gelsede gelmesede bir zararım yok burada ne tür bir dolandırılma var

• Beğen
Para çekebilen oldu mu?

ben çektim 800 ü ana paramın üstüne 200 lira daha aldım temizinden pazar günü de geriye kalan kampanya tutarı yatırılacak hesaba

Ana paramı çektim kampanyadan gelecek parayı bekliyorum gelsede gelmesede bir zararım yok burada ne tür bir dolandırılma var
Sana neden durduk yere para kazandırılmak isteniyor? Sorman gereken soru bu.

Neyse, bol kazanç.

Ben boşa kürek çekmiş oluyorum. Siz "yok mu dolandırmak isteyen" diye bağırıyorsunuz.

Geri