🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

Ödül Tamamlama Periyotları:
1️⃣Periyot: 2 Haziran - 8 Haziran

1. Görev ve 2. Görev ödüllerini tamamlayan kullanıcılar, her periyodun bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde ödülleri USDT bakiyesi olarak kullanıcıların hesaplarına aktarılacaktır.
doğrulama seviyesi 2 olmak gerekiyor mu hocam? pi try almaya çalışıyorum nedense bir türlü alamadım.

Ödül Tamamlama Periyotları:
1️⃣Periyot: 2 Haziran - 8 Haziran

1. Görev ve 2. Görev ödüllerini tamamlayan kullanıcılar, her periyodun bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde ödülleri USDT bakiyesi olarak kullanıcıların hesaplarına aktarılacaktır.
hocam 650 liralık usdc aldım ve sattım ancak işlem hacmi güncellenmedi bi bilgin var mı acacaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kayıt oldum, uygulamadan bonusa tıkladım 20 sefer, 195 tl oldu. 650 tl attım bonusu aldım, 650 tl lik rpl aldım sattım 10 lira kesti baktım 0-1000 yazan spot hacim dolmamış, beklemem gerektiğini bilmiyordum birdaha rpl alıp sattım 10 lira daha kesti ( siz yapmayın bekleyin) bekledim bir süre sonra oldu. Şimdi anlamadığım bu işlemi yarın ve sonraki gün yine mi yapmam gerek bilen aydınlatabilir mi
hocam bende 650 liralık usdc aldım ve sattım ilerlemedi hiç, beklemem gerekiyor derken tam olarak nerde ne zaman neyi bekleyeceğiz

Arkadaşlar kyc doğrulaması yaptım görevde tikli ama para yatmadı.yardımcı olurmusunuz
Varlıklara gel orada bonus al mı ne yazacak ona tıkla devamlı. En son tıklatmayana kadar. Oradan alıyorsun.

doğrulama seviyesi 2 olmak gerekiyor mu hocam? pi try almaya çalışıyorum nedense bir türlü alamadım.
Gerekmiyor ne hatası veriyor neden alamıyorsun?

Varlıklara gel orada bonus al mı ne yazacak ona tıkla devamlı. En son tıklatmayana kadar. Oradan alıyorsun.

Gerekmiyor ne hatası veriyor neden alamıyorsun?
limit den pi try almaya çalışıyorum mesela almıyor illaki piyasadan almam gerekiyor anlamadım gitti neden olmuyor

Başta btc almıştım şimdi de avax alıp sattım halen güncelleme yok.

Ben olayı anlamadım üye oluyoruz doğrulama vs yapıyoruz . Kayıt oluyoruz sonra 1k yatırıp 1k vercekler 2k geri mi alcaz ?

Benim hesapta bakiye kilitli olarak gözüküyor çözümü var mı?

Ben olayı anlamadım üye oluyoruz doğrulama vs yapıyoruz . Kayıt oluyoruz sonra 1k yatırıp 1k vercekler 2k geri mi alcaz ?
1- Borsaya kayıt olun
2- KYC ve işlem yapmadan önce etkinliğe kayıt olun
3- KYC yapın ve varlıklar kısmına gidin
4- Bonus gibi bir şey çıkıyor ona 20 defa basarak bonusu etkinleştirin
5- 600 TL Yatırın ve 1000 TL hacim olacak şekilde al-sat yapın (USDT/TRY Hariç)

Etkinliğin ilk periyodu 8 Hazirdan'da bitiyor, sonrasında 7 iş günü içinde dağıtım yapılacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,094
Üyeler
184,730
Son üye
erenefeeknc
Geri