🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

Dün saymıştı 1000 lik etkinliği şimdi gene sıfırlamış 🤔
200 ü aldım çıktım bunla mı uğraşacaz her şeyi ayrı dert dün sırf parayı çekmek için 40 dk uğraştım müşteri temsilcisiyle

200 ü aldım çıktım bunla mı uğraşacaz her şeyi ayrı dert dün sırf parayı çekmek için 40 dk uğraştım müşteri temsilcisiyle
Konuyu dikkatli okuyun 3 farklı günde 1000 tl lik işlem yapmanız gerekiyor, dün yaptığınız 1. gündü bügün 2. güne geçiş yaptığı için sıfırlandı büyük ihtimalle.

hocam 3 farklı günde 1000er tllik işlem hacmine ulaşcan her ulaştığın gün için 250 vercek en fazla 3 gün yapabiliyosun 750 tl veriyor yani

Bonustan 195 tl yattı fakat üye olunca gelen 250tl yatmadı o ne zaman yatar bilen var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dönüştür yerinde usdt tr seç işte btc eth falan seçermiş gibi
TRY çıkmıyor hocam, kolay al/sat dan yapayım dedim 195 try 4.9 usdt ediyormuş minimum 6 satılıyor, 200 tl lik usdt daha alıp sattım hepsini oldu. ama biraz kesinti oldu sanırım, 650 tl ile çıktığım bu yolda 811 tl ye vardım :ROFLMAO:

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-04 091511.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-04 091511.webp
    13.5 KB · Hit: 52
Son düzenleme:
Konuyu dikkatli okuyun 3 farklı günde 1000 tl lik işlem yapmanız gerekiyor, dün yaptığınız 1. gündü bügün 2. güne geçiş yaptığı için sıfırlandı büyük ihtimalle.
hocam 3 farklı günde 1000er tllik işlem hacmine ulaşcan her ulaştığın gün için 250 vercek en fazla 3 gün yapabiliyosun 750 tl veriyor yani
O belirtilen haftalarda değil mi o?
Her hafta 3 gün bunu mu yapacaz yoksa dün, bugün, yarın yapsam tamam mı oluyor komple?
O yazan her hafta 1000 lik işlem yapacaz diye anladım ben.

Her hafta 3 gün bunu mu yapacaz yoksa dün, bugün, yarın yapsam tamam mı oluyor komple?
sadece 3 gün hocam dün yaptıysan bugün ve yarında yapsan tamamdır

dünkü görevi 2 kere 600 lük rpl alıp satıp halletmiştim (normalde 1 kere yapmak yetmesi lazım), 1.5 saat önce 650 tl lik al sat yaptım yine rpl , hala tamamlanmadı görev, üyelikten verilen 250 tl de gelmedi bizi mi koparıyolar anlamadım

dünkü görevi 2 kere 600 lük rpl alıp satıp halletmiştim (normalde 1 kere yapmak yetmesi lazım), 1.5 saat önce 650 tl lik al sat yaptım yine rpl , hala tamamlanmadı görev, üyelikten verilen 250 tl de gelmedi bizi mi koparıyolar anlamadım
607 oldu şimdi normalde 1000 i geçmesi lazımdı anlam veremedim

607 oldu şimdi normalde 1000 i geçmesi lazımdı anlam veremedim
alımı saymış satımı saymamış. birde görevdeki "işlem yap" butonuna tıklayıp ordan alacağınız coini seçip "piyasa" butonuna tıklayın öyle al sat yapın sanırım sadece bu yerden sayıyor. kolay al/sat yapınca saymadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz bekleyince satımı da saydı oldu görev. görevdeki işlem yap butonundan yapın işleminizi muhtemelen sadece burdan oluyor bende öyle oldu.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-04 112007.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-04 112007.webp
    13.7 KB · Hit: 38
Ödül tamamlama periyotları içinde 3 gün boyunca yaparsan veriyor, benim anladığım bu şekilde

Geri