arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 753
Hocam siz ne aldınız ben de düşmüyor sistemeotomatik alıyor galiba 1000tl yapınca almayı unutmayan felan diyen vardı da ?Alıntıyı görüntüle
Hocam siz ne aldınız ben de düşmüyor sistemeotomatik alıyor galiba 1000tl yapınca almayı unutmayan felan diyen vardı da ?Alıntıyı görüntüle
Konuyu dikkatli okuyun 3 farklı günde 1000 tl lik işlem yapmanız gerekiyor, dün yaptığınız 1. gündü bügün 2. güne geçiş yaptığı için sıfırlandı büyük ihtimalle.Dün saymıştı 1000 lik etkinliği şimdi gene sıfırlamış
200 ü aldım çıktım bunla mı uğraşacaz her şeyi ayrı dert dün sırf parayı çekmek için 40 dk uğraştım müşteri temsilcisiyle
Dün saymıştı 1000 lik etkinliği şimdi gene sıfırlamış
200 ü aldım çıktım bunla mı uğraşacaz her şeyi ayrı dert dün sırf parayı çekmek için 40 dk uğraştım müşteri temsilcisiyle
TRY çıkmıyor hocam, kolay al/sat dan yapayım dedim 195 try 4.9 usdt ediyormuş minimum 6 satılıyor, 200 tl lik usdt daha alıp sattım hepsini oldu. ama biraz kesinti oldu sanırım, 650 tl ile çıktığım bu yolda 811 tl ye vardımDönüştür yerinde usdt tr seç işte btc eth falan seçermiş gibi
Konuyu dikkatli okuyun 3 farklı günde 1000 tl lik işlem yapmanız gerekiyor, dün yaptığınız 1. gündü bügün 2. güne geçiş yaptığı için sıfırlandı büyük ihtimalle.
O belirtilen haftalarda değil mi o?hocam 3 farklı günde 1000er tllik işlem hacmine ulaşcan her ulaştığın gün için 250 vercek en fazla 3 gün yapabiliyosun 750 tl veriyor yani
sadece 3 gün hocam dün yaptıysan bugün ve yarında yapsan tamamdırO belirtilen haftalarda değil mi o?
Her hafta 3 gün bunu mu yapacaz yoksa dün, bugün, yarın yapsam tamam mı oluyor komple?
O yazan her hafta 1000 lik işlem yapacaz diye anladım ben.
607 oldu şimdi normalde 1000 i geçmesi lazımdı anlam veremedimdünkü görevi 2 kere 600 lük rpl alıp satıp halletmiştim (normalde 1 kere yapmak yetmesi lazım), 1.5 saat önce 650 tl lik al sat yaptım yine rpl , hala tamamlanmadı görev, üyelikten verilen 250 tl de gelmedi bizi mi koparıyolar anlamadım
alımı saymış satımı saymamış. birde görevdeki "işlem yap" butonuna tıklayıp ordan alacağınız coini seçip "piyasa" butonuna tıklayın öyle al sat yapın sanırım sadece bu yerden sayıyor. kolay al/sat yapınca saymadı607 oldu şimdi normalde 1000 i geçmesi lazımdı anlam veremedim
Ödül tamamlama periyotları içinde 3 gün boyunca yaparsan veriyor, benim anladığım bu şekildeO belirtilen haftalarda değil mi o?
Her hafta 3 gün bunu mu yapacaz yoksa dün, bugün, yarın yapsam tamam mı oluyor komple?
O yazan her hafta 1000 lik işlem yapacaz diye anladım ben.