Kendi ses kartı var mı yoksa 3.5 mm jack ile mi çalışıyor
kulak içi ne kullanıyorsunuz tws lerin mikronu oyunlarda veya discordda kullanılamıyor diye biliyorum (qcy ht05 var bende) harici mikrofon öneriniz var mıValla hava o kadar sıcak ki kumaşta bile terler olduk, kulakiçine geri döndüm ben.
rezkulak içi ne kullanıyorsunuz tws lerin mikronu oyunlarda veya discordda kullanılamıyor diye biliyorum (qcy ht05 var bende) harici mikrofon öneriniz var mı
boş boş indirimlernoluyo ak heryerde indirim ney alacağımı şaştım kartta 17k para vardı şuan yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşini böyle seven kaldımı ya ben bilgisayarının ram'ini çıkardım oynamasın diye
philips TAUE100 amazonda şuan 280 tl kendim deneyimlemedim ama yorumlara göre f/p duruyor, ben ucuz olduğu zamanlar earpods almıştım ama bozulsa şuan gidip uygun diye bunu alırdım.varmı bu fiyatlara kulak içi önerin? ötekileri takmaktan kafam yamuldu
G333 var hocam, mikrofon çalışma mevzusunu bilmiyorum benimki oyuncu kulaklığı sınıfında olduğu için çalışıyor bluetooth değil. Mikrofon önerisi için konu açabilirsiniz.kulak içi ne kullanıyorsunuz tws lerin mikronu oyunlarda veya discordda kullanılamıyor diye biliyorum (qcy ht05 var bende) harici mikrofon öneriniz var mı
300 TL'Lik kulaklıktan insanlar nasıl performans bekliyorJBL quantum 1'den iyidir bunlar valla. Kardeşimde var. Çok kötü kulaklık.
300TL'lik hakkında konuşmadım ki nerenle okuyorsun ?300 TL'Lik kulaklıktan insanlar nasıl performans bekliyor
Kardeşin de olan kulaklık hangisi300TL'lik hakkında konuşmadım ki nerenle okuyorsun ?