Borç falan diyor,ilanı daha yeni açmış,şehir dışı olduğu için kargo ile alabilirim anca.Güvensem mi?
Benchmark testleri iste.Video atsın sana testi yaparken.Eğer testlerde sorun yoksa alınabilir.Borç falan diyor,ilanı daha yeni açmış,şehir dışı olduğu için kargo ile alabilirim anca.Güvensem mi?
Ben havaleyi yaptıktan sonra hıyar yollarsa ne yapacağız hocamBenchmark testleri iste.Video atsın sana testi yaparken.Eğer testlerde sorun yoksa alınabilir.
Teklif ettim, paranın bana gelmesk 5 günü buluyor dedi(haklı) hızli gelsin diye ucuza satiyorum zaten dedihesap aciliş ocak 2025, ilan tarihi bugun. param guvende teklifi gonderince kabul etmeyip havale sonrasi kargo teklif edecek. Risk oranı yuksek. param guvende olursa belki dusunulebilir.
Guvenirsen patlarsin hocam haberin olsun.Teklif ettim, paranın bana gelmesk 5 günü buluyor dedi(haklı) hızli gelsin diye ucuza satiyorum zaten dedi
Gerekirse kimlik atayım falan dedidolandirici olabilir hocam param güvende ile alın alırsanız
sakın bulaşma, ya elden teslim ya da get.Gerekirse kimlik atayım falan dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten tam olarak ekonomik özgürlüğüm yok şuan önce kendi kartımı satmam lazım, babamdan borç isteyecektim
Adam paranın bana gelmesi uzun sürer kozunu oynadı param güvende dışında başka biryer var mı daha kullanışlı olansakın bulaşma, ya elden teslim ya da get.
kıvırıyor hocam bende dediğim gibi bunlar dışı ticaret yapmamnızı önerimim, 2k kısarken 10knızdan olursunuzAdam paranın bana gelmesi uzun sürer kozunu oynadı param güvende dışında başka biryer var mı daha kullanışlı olan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paranın ona hemen geçeğı
Aklım takıldı, ya değilse mesela adama elden almayı teklif ettim(arkadas gelip alsa dedim) olur dedi meselaYüksek ihtimal dolandırıcı hiç bulaşma bence