Neler Yeni

Çok değer verdiğim fakat sevgi beslemediğim bir kız ile sevgiliyim

LaketrooS

80+ Silver
İyi günler öncelikle direk konuya gireceğim çok değer verdiğim bir sevgilim var gerçekten onun için arabanın önüne bile atlarım kılına zarar gelmesini istemem. Anlayın ne kadar değer verdiğimi kendisi ile 4 ay kadar sevgiliyim bana aşık olduğunu söylüyor ver gerçekten belli ediyor ben ise onu sevdiğimi söylüyorum yani kendisi aşk ile sevmenin farklarını gayet iyi biliyor.
Gelelim sorunuma kendisine ne kadar sevgi beslesem de onunla her zaman konuşmak istemiyorum ve ona aşk anlamında sevgi hissetmiyorum sadece yan yana olduğumuzda sevgi hissediyorum rahatlıyorum.
Kısaca sevdiğim bir insanın yanında gardımı indiriyorum bunu erkekler gayet iyi bilir ama her zaman konuşmak istemiyorum ama bu sevgisizlikten değil tamamen benimle alakalı başkası ile de uzun konuşamıyorum.
Çok düşünen bir insanım ve onunla ayrılmayı düşünüyorum ama bazen de ayrılmayı düşünmüyorum çok garip bir ikilemdeyim ne yapmalıyım?
Eğer ayrılırsam 7 gün 7 gece ağlar. Ayrılmazsam bazen üstümde çok büyük bir yükün olduğunu düşüneceğim ve devamlı ayrılma fikri gelecek ama hemen gidecek ne yapmalıyım? Örneğin şuan ona aşırı sevgi besliyorum çok kararsızım ne yaşadığımı bilmiyorum

Hayatımda ilk kez uzun ilişki yaşıyorum.
kanka kızın yanına git ve şunu de
" saat 200 milyar "
de. en fazla 5 dk sonra ayrılırsınız zaten sevmiyormuşsun kızı. olaysız ayrılırsınız. sonra teşekkür edersin. kolay gelsin

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Sevmek le aşık olmak farklı şeyler mi?
Gomonist adam ne anlar aşktan meşktem

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eren Akgül
Ayrıl diyecem de öyle de olmaz. Direkt ayrılmak istiyorum dersen olmaz. Yani onu arkadaş olarak seviyorsun ama onu kaybedersin böyle. Aşık değilsen keşke hiç sevgili olmasaydın. Büyük ihtimalle karşılıklı aynı duyguları beslediğiniz düşünüyordur. Şimdi ben aslında sana hiç aşık olmadım seni arkadaş olarak sevdim, ayrılalım dersen hayal kırıklığına uğrar ve yıkılır bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendinden soğutmayı denesen, belki öyle sevgili olmaktan vazgeçer
Hocam her saniye aynı duyguyu beslemiyorum onun yanında gayet mutluyum farklı bir mutluluk :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sevmek le aşık olmak farklı şeyler mi?
Gomonist adam ne anlar aşktan meşktem
Gerçekten farklı

Top Bottom