Çok Epic Bişi Başardım!!

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
26,220
ilk defa ana sayfadaki bütün konularda mesajım oldu bence güzel göründü size garip gelebilir sevinmem ama enteresan geldi

Ekler

• Screenshot_20200820_035858.jpg
    Screenshot_20200820_035858.jpg
    276 KB · Hit: 85
Dostum yanlış anlama fakat birden fazla konu açıyorsun ve konubaşlıklarını farklı seçip soru soruyorsun teknik sorunlar hakkında bir konu aç insanlar oraya yazsın şuanda baktığımda 5 konuyuda sen açmışssın ya sormak istediğin soruyu bilmiyorsun yada insanları oyalamaya çalışıyorsun 'bu sistem nasıl?" Diyorsun "sistemimi satıyorum ne kadar eder?" Diyorsun "1500 liraya mouse önerisi" istiyorsun madem satıcaksın sistemini o zaman neden mouse arıyorsun veya farklı farklı konuda başlık açıyorsun?
Bende bunu sana yazmıştım yanlış adamın konusuna gönderdim dostum 😂 gece gece fakir fukaranın nefsiyle oynama 😂😂😂

Ben de ciddi bir şey var sanıp girdim konuya. :unsure:

Dostum yanlış anlama fakat birden fazla konu açıyorsun ve konubaşlıklarını farklı seçip soru soruyorsun teknik sorunlar hakkında bir konu aç insanlar oraya yazsın şuanda baktığımda 5 konuyuda sen açmışssın ya sormak istediğin soruyu bilmiyorsun yada insanları oyalamaya çalışıyorsun 'bu sistem nasıl?" Diyorsun "sistemimi satıyorum ne kadar eder?" Diyorsun "1500 liraya mouse önerisi" istiyorsun madem satıcaksın sistemini o zaman neden mouse arıyorsun veya farklı farklı konuda başlık açıyorsun?
Bende bunu sana yazmıştım yanlış adamın konusuna gönderdim dostum 😂 gece gece fakir fukaranın nefsiyle oynama 😂😂😂
nE

Yazıdaki yanlış adam ben oluyorum :D :D

hmm ben de diyorum la ben ne yaptım sistem satıyom da haberim mi yok Allah Allah kafam karışmıştı valla sağol hocam
kendimden şüphe ettim en son
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bak benim beynim yandı gene üüf
Valla bende bişey satmıyorum ama. Arkadaş yine yanlış konuya attı sanırım

Valla bende bişey satmıyorum ama. Arkadaş yine yanlış konuya attı sanırım
ben zaten dün sadece iki konu açtım bi tanesi yeni çıkan excalibur Monitör ike ilgili diğeri de bu
arkadaşta konular gerçekten birbirine girdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,222
Üyeler
188,902
Son üye
hasan2161
Geri