ilkersssuygun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 109
- Konu Sahibi Konu Sahibi
THH talebi uzun sürmez. 15 günlük bir cevap süresi bekleniyor daha sonrasında cevaba göre zaten sonuçlanıyor. Kararı firmanın yapması içinde bir süre belirleniyor. Buna istinaden hakkını alabilmen için ortalama 2 küsür ay beklemen gerekiyor gayet de yeterli bir süre.
hocam bence 1.5 yıl önceki 2300TL lik mouse iyi para ve şuanda da 4000TL bandında şimdi hakkımı aramam bence normal biliyorum ufak tefek gibi gözüküyor ama ben uzun gitsin diye o kadar vermiştim sizce haklı mı çıkarım nasıl ilerler süreç doğru mu ilerliyorum ve asusun penta teknoloji servisine gönderdim dediğim gibi bana bizde imha edip yeni mouseyi vermek isteriz ama asusa bu mouseyi gönderdiğimizde ufak tefek şeyler için biz azar görüyoruz tarzı konuştu öyle bi konuşmaya benziyodu mouse onlardan elime ulaşmadı daha kargoya vermişler kargo kodu vs hiçbirşey gelmedi telefonuma 2 gün oldu bekliyorum mailede atmadılar servis raporunuAsusun birden fazla servisi var hocam, asusa yazıp başka bir servise daha göndermek istediğini yaz belki yardımcı olurlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Asusun birden fazla servisi var hocam, asusa yazıp başka bir servise daha göndermek istediğini yaz belki yardımcı olurlar.