- En İyi Cevap
- 1
Su anda güzel bir arkaplan bulamadığım icin win 10 stock kullanıyorum.
Hocam allah rızası için şu arkaplandaki resmi paylaşırmısıniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkaplan resmi atarmisiniz hocam
Hocam bu Monday mevzusunu nasıl yaptın bilgi alabilir miyim ? (bir ara bu tür bir uygulama ile karşılaşmıştım ama güvenilir mi kullanışlı mı kurulumu nasıl performans açısından hiçbir bilgim yok.)
Reis bu oyun falansa hangi oyun bi de duvar kağıdını paylaşır mısın wpksğwöwğd
resident evil 4 remakeReis bu oyun falansa hangi oyun bi de duvar kağıdını paylaşır mısın wpksğwöwğd
Teşekkürlerresident evil 4 remake
Daha henüz facebook çıkmamışken hepimiz internette kafamıza uygun güzel bir forum bulur orada takılırdık. Oranın off topic bölümlerini şimdinin sosyal medyası gibi aktifleşmek için kullanırdık. O zamanlarda masa üstü ekran görüntüsü paylaşırdık. Kim daha pasaklı onu da görmüş olurduk Benle başlayalım bakalım. Ben ağır bir LOTR hayranı olduğum için süreli LOTR evreni ile ilgili resimler kullanıyorum. Alıntıyı görüntüle
en sevdiğim forum etkinliği
Yeni monitör alınmış anlaşılan hocam, hayırlı olsun.
Youtube'a rainmeter yazin hocam , güvenilir küçük bir uygulama sorun olmaz ayrıca performans düşürmüyor merak etmeyin.Hocam bu Monday mevzusunu nasıl yaptın bilgi alabilir miyim ? (bir ara bu tür bir uygulama ile karşılaşmıştım ama güvenilir mi kullanışlı mı kurulumu nasıl performans açısından hiçbir bilgim yok.)
Hocam bu saat kısmını böyle nasıl yapıyoruz ben değiştirmek istiyorum