Neler Yeni

Çok eski fotoğraflarımı nasıl saklayabilirim.

Green MAN

80+ Bronze
Çok eski fotoğraflarım var HDD'ye bir şey olsa hepsi gidebilir. Bunları nasıl güvence altına alabilirim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Gozalak
kaç gb_?

google fotoğraflara veya bunun gibi bulut sitelerine yükleyebilirsin

google 15 gb ücretsiz veriyor..yetmezse başka bi hesap açabilirsin

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
Teşekkür ederim önereceğiniz güvenli bulut var mı? Bir de güvenli olur mu bulut? Sonra küçüklük fotoğraflarım orada burada gezmesin :)
(Tamamen sıfır bilgi ile soruyorum maruz görün.)
hocam kardeşiminkilr ve abiminki hep telefondaydı sonra telefon kırıldı gitti benimkilerse albümde ve hala sağlam bence albüm. çünküşifreyi unutursan gider yada yeni insta aç tek kendini takip et hesabı gizliye aldıktan sonra orays st

Green MAN

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kardeşiminkilr ve abiminki hep telefondaydı sonra telefon kırıldı gitti benimkilerse albümde ve hala sağlam bence albüm. çünküşifreyi unutursan gider yada yeni insta aç tek kendini takip et hesabı gizliye aldıktan sonra orays st
İnstagram albümünden mi bahsediyorsunuz?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Çok eski fotoğraflarım var HDD'ye bir şey olsa hepsi gidebilir. Bunları nasıl güvence altına alabilirim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Taşınabilir hdd almak mantıklı. 355GB cidden fazla

Green MAN

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
355 baya fazla 500 gb lık bi taşınabilir hdd ye koyup iyi bir yerde saklayın ozaman

Teşekkür ederim bende biraz eski zor çalışan bir HDD var ona sığıyor. HDD öyle boş duruyor ona aktarsam şöyle köşede dursa bir şey olur mu?
Bu fotoğraflar çok önemli ve bayağı eski daha ben dünya da yokken çekilmiş fotoğraflar bile var. Manevi değeri çok büyük daha olmazsa bir HDD alırım ileride, hiç sıkıntı değil, sadece şu resimleri sağlama almak istiyorum.

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Sata bir depolama birimi alın. Hard disk fiziksel bir birim olduğundan bozulma konusunda sata depolamaya göre daha sakıncalı.

Bütçe biraz varsa ben olsam taşınabilir ssd alır veya ssd kutusu ve ssd alırdım

Top Bottom