Neler Yeni

Çok eski fotoğraflarımı nasıl saklayabilirim.

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Gozalak
Teşekkür ederim bende biraz eski zor çalışan bir HDD var ona sığıyor. HDD öyle boş duruyor ona aktarsam şöyle köşede dursa bir şey olur mu?
Bu fotoğraflar çok önemli ve bayağı eski daha ben dünya da yokken çekilmiş fotoğraflar bile var. Manevi değeri çok büyük daha olmazsa bir HDD alırım ileride, hiç sıkıntı değil, sadece şu resimleri sağlama almak istiyorum.
o hdd ye güvenmeyin...bazen indirimde 128lik flash bellekler falan oluyor denk gelirseniz hem hdd de hem flash bellekte olsun yedekleriniz

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,509
İsim
Çağatay
Çok eski fotoğraflarım var HDD'ye bir şey olsa hepsi gidebilir. Bunları nasıl güvence altına alabilirim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
benimde benzer bir durumum vardı yurt dışından Corsair Survivor usb 512 gb almıştım onda saklıyorum.

Green MAN

80+ Bronze
o hdd ye güvenmeyin...bazen indirimde 128lik flash bellekler falan oluyor denk gelirseniz hem hdd de hem flash bellekte olsun yedekleriniz
Haa hocam iyi hatırlattınız amazon indiriminde 256 GB lık flash bellek almıştım o geliyo ona atsam güvenli olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde benzer bir durumum vardı yurt dışından Corsair Survivor usb 512 gb almıştım onda saklıyorum.
Teşekkür ederim :)

Bu geliyor yolda. Muhtemelen bunda saklarım iyi hatırlattınız.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hem harici diskte hem de bulutta depolamalısın. 5 kişiyle ortaklaşa alıp kullanabilirsiniz.
1658927916758.png

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,062
İsim
Hacı
Taşınabilir disk alıp yedekleyiniz.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,062
İsim
Hacı
Flash bellek olur mu? 256GB 3.1
Olabilir de USB bellekler yavaş oluyor, HDD daha mantıklı olur kapasite olarak 1TB alırsınız yeni fotoğraflarınızı da yedeklersiniz.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,069
İsim
Emre Zengin
Çok eski fotoğraflarım var HDD'ye bir şey olsa hepsi gidebilir. Bunları nasıl güvence altına alabilirim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Bizde harici harddisk var. 14 senedir fotoğraflar içinde bir problem olmadı. (1.5 TB'ın 800 GB'tı dolu.)

Top Bottom