Neler Yeni

Yardım Çok Eski Tableti (Android 4.4.4) YouTube Açabilecek hale getirmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mart Part
Samsung Galaxy Tab E Tabletim (Android 4.4.4) Doğal olarak artık YouTube'u desteklemiyor. Bana da video oynatabilecek geniş ekranlı bir tablet lazım. Bu makineyi nasıl YouTube destekleyecek hale getirebilirim? Bir yol gösterebilecek varsa çok sevinirim, iyi forumlar.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Samsung Galaxy Tab E Tabletim (Android 4.4.4) Doğal olarak artık YouTube'u desteklemiyor. Bana da video oynatabilecek geniş ekranlı bir tablet lazım. Bu makineyi nasıl YouTube destekleyecek hale getirebilirim? Bir yol gösterebilecek varsa çok sevinirim, iyi forumlar.
hocam custom rom bulabilirsiniz xda gibi forumlardan

yusuffi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf
Bende de ipad mini 1 var. Duruyor öyle. Pc'ye ekstra monitor gibi kullanayım dedim onu da beceremedim ;(

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mart Part
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de ipad mini 1 var. Duruyor öyle. Pc'ye ekstra monitor gibi kullanayım dedim onu da beceremedim ;(
Benimki android olunca bir şeyler yapmayı deneyeceğim artık. Başarabilirsem nasıl yaptığımı detaylıca anlatırım burada :)

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Hocam birazcık daha açabilir misiniz yani root mu atacağım.
evet root atacaksınız nasıl olacağını bilmiyorsanız xda forumda tabletinize uygun romu bulun muhtemelen yönergeler olur olmazsa orda nasıl yapılacağına dair konu açın

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mart Part
Tamamdır teşekkürler herkese.
Şu video ile hallettim her şeyi. Son aşamada "güncellemeler kontrol ediliyor" ekranında kalırsa kapatıp açarsınız. Bu da burda bulunsun bir gün birilerinin işine yarar.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,233
İsim
Ömür
Bu tabletin bende küçük olan modeli bende yaparım aynısını kardeşime veririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mart Part
Bu tabletin bende küçük olan modeli bende yaparım aynısını kardeşime veririm
Çok akıcı bir sonuç çıkmıyor haberiniz olsun, ama amaç YouTube açsın yeterse (benimki gibi) gayet de işinizi görür. Tabi sizin cihaz küçüğü olduğu için dosyalar uyumlu mu bakmakta iyi araştırmakta fayda var

Top Bottom