Neler Yeni

Çok fazla kola içiyorum sağlığa herhangi bir zararı var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Halit Cömert
Günde bir kutu içsen yeter, o bile fazlada.

Bir kutu kolada yaklaşık 6-7 küp şeker bulunur. Yani sen günde 50 küp şekere yaklaşık tüketiyorsun. Bu da şeker hastalığına ve obeziteye yol açabilir.

Kemik erimesi yapabilir, ileriki yaşlarda kemiklerde sorun yasayabilirsin.

Su iç, suyun yerini hiçbir içecek almaz.
Çocukluğumadan beri günde 1L civarı süt içmekle beraber son 3 yıldır günde 2L kola içiyorum. Kemik erimesi yapar mı sence?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kenpa
Benim kuzenin midesi delinmişti.Umarım tez zamanda ya azaltırsın ya bırakırsın. Bir de video da izlemiştim adam bildiğin pası siliyordu kolayla. Artık mideye etkisini sen düşün :d ve tabi tüm vücuda

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Wesley Sneijder
Kola içmeyi azalt maden suyu ayran gibi içeçekler tüket ve günde en az 2LT su tüket

NespaY

80+ Silver
Çok fazla kola tüketen bir insanım. Günde 2.5 kolayı tek başıma bitiriyorum. 2 hafta boyunca hiç su içmediğimi hatırlıyorum çok nadir su içiyorum. Herkes midemi deleceğini söylüyor. Bırakmaya çalışıyorum fakat bırakamıyorum :( bunun zararı nedir? ne gibi hastalıklara yol açar?
Seninki abartıymış napıyosun çeşmeden kola mı akıyor sizde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu okurken canım kola çekti gidiyim de koyayım içeyim

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,650
İsim
Taha yücel
Günde bir kutu içsen yeter, o bile fazlada.

Bir kutu kolada yaklaşık 6-7 küp şeker bulunur. Yani sen günde 50 küp şekere yaklaşık tüketiyorsun. Bu da şeker hastalığına ve obeziteye yol açabilir.

Kemik erimesi yapabilir, ileriki yaşlarda kemiklerde sorun yasayabilirsin.

Su iç, suyun yerini hiçbir içecek almaz.
Benn günde 1 litre kola 3 çikolata yiyorum :/

Besim Tibuk

80+ Gold
Çok fazla kola tüketen bir insanım. Günde 2.5 kolayı tek başıma bitiriyorum. 2 hafta boyunca hiç su içmediğimi hatırlıyorum çok nadir su içiyorum. Herkes midemi deleceğini söylüyor. Bırakmaya çalışıyorum fakat bırakamıyorum :( bunun zararı nedir? ne gibi hastalıklara yol açar?
Boşver kolayı.
Aç sade sodayı mis gibi.
Şeker hastası olursun bak sonrası vahim.

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Bu Dünya'da en önemli şeylerden biri sağlık. Bugünleri çok ararsın. Bi an önce kendine dikkat edip bu tehlikeli alışkanlığı bırakmalısın.

The Batman

80+ Silver
Yahu ona paramı dayanır sadece kola parasını koysan kola parası 6 ayda 3600 TL para

Top Bottom