Neler Yeni

Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
biryerde turbo patlar haberin olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İrfan
[QUOTE="alperen/xox/, post: 7454292, member: 139197"

Son düzenleme:

Ahmet09

80+ Bronze
BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
Driverler güncel mi?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şu adamı da böyle konulara soktunuz ya pes vallaha🗿

Dostum gün içersinde boş olduğun her vakit aklına yapmak gelecek, bu yüzden dışarı çıkabilirsin, oyun oynayabilirsin, kısaca boş vaktinin olmaması gerekiyor. 2 günde 1 i, 3 günde 1 şekilden haftada bire kadar indir.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,512
İsim
Hakanbey
Seks yapacak birini bul. Otomatikman kurtuluyorsun.
Alakası yok. Mastürbasyon kısayol birini bulunca giriş gelişme sonuç işleri uzatıyor sıkılıyor insan 5saniyelik zevk için yarım saat on sevisme zor geliyor insana

BabaVoss7

80+ Silver
İşin olursa istesende yapamazsın zatrn vakit olmayınca. Yada yorgunluktan. Boi beleş takılıyosan senin bileceğin iş

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre Ayaz
huzur islamda kardeşim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom