Neler Yeni

Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Günümü çoğunlukla oyun oynayarak geçiriyorum kafamı dağıtacak şeyler arıyorum umarım kurtulum (teşekkürler abi)
Oyun oynamak seni teşvik ediyorsa oynama. Dışarı çıkıp arkadaş ednebilirsin, karşı cinsten bir insanla arkadaş olmaya çalış, işleri yürüttünüz diyelim o zaman zaten senin yapma isteğin kaçacak.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
Hocam zamanla marifet olmadığını anlıyorsunuz ama temin ederim ki harbiden zevkli bir şey.

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Ayaz
hocam yaptıktan sonra neden böyle bişey yaptım diye pişman oluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

en son sürüm
knk kendi nefsini terbiye etmelisin boş işlerle çok uğraşma spor yap kendini yor uykun gelsin uyu gece çok oturma yalnız kalma birde islami yönden kendini geliştirir imanını arttırırsan RABBİM yardımcın olur

Livaković

80+ Silver
BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
Hayatsızmısın ben yılda 1 kere zar zor çekiyorum oda belki bak hergün evde cips kola bilgisayar oyunları oynarsan sonun bu olur dışarı çık hava al biraz spor yap kurslara yazıl genelde işsiz boş adamlarda bu durumlar oluyor

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aga siz benle dalga mı geçiyorsunuz gözünüzü seveyim ya 😂 ben bunun okulunu okumadım he söyleyeyim baştan

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ama cidden bu konu ciddiyse ya bilen biriyle konuş yada spora falan başla aklından çıkar onu yada Din katma diyip laf atan olur mu bilmiyorum ama eğer içinde namaz'a başlama gibi bir düşüncen varsa başla aklından çıkar öyle şeyler.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
O dönemlerde böyle yükselme durumları oluyor ama 1 günde 6 çok fazlaymış. Kendini dizginlemen gerekiyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom