Neler Yeni

Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Dorukcan Dalkılıç
Instagram
dorukcandalklicresmi
kanka haftada haftada 3 e indir sonraki hafta 2 ye indir bir sonraki hafta 1 e indir dikkatini dağıtmak için sakız çiğneye bililirsin veya çekme hissi geldiyse yürüyüşe çıkabilirsin ya da hobilerini yapabilirsin mesela yemek yapmak hayallerini bir kağıda yazmak mesela roman yazabilirsin yani bağımlılığını böyle bitirebilirsin ya da sevgili yap kurtul işte :D

Livaković

80+ Silver
Ama cidden bu konu ciddiyse ya bilen biriyle konuş yada spora falan başla aklından çıkar onu yada Din katma diyip laf atan olur mu bilmiyorum ama eğer içinde namaz'a başlama gibi bir düşüncen varsa başla aklından çıkar öyle şeyler.
Herkesin dini kendine hocam üstteki ayaz adlı arkadaş her mesajında namaz namaz demiş din konusuna girersek bu konu çıkılmaz bir hale gelir gerek yok mastürbasyonun bırakmayla veya yapılmassıyla uzaktan yakından alakası yoktur konu şu her olayı dine bağlayıp dinini alttan alttan herkese belli etmeye çalışması

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Ama cidden bu konu ciddiyse ya bilen biriyle konuş yada spora falan başla aklından çıkar onu yada Din katma diyip laf atan olur mu bilmiyorum ama eğer içinde namaz'a başlama gibi bir düşüncen varsa başla aklından çıkar öyle şeyler.
ama bazen şu düşünce oluşuyor hem 31 çekip hem namaza gidince kendimi kötü hissediyorum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
ama bazen şu düşünce oluşuyor hem 31 çekip hem namaza gidince kendimi kötü hissediyorum
O zaman tövbe edip sürekli namaz kılmaya başla bence yoksa bu ilerledikçe seni baya kötü etkiler söylim akraba, arkadaş çevresi iş hayatı falan böyle gider bu olay bide yaşından çok kücük değil tam ergenlik çağıda değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Dorukcan Dalkılıç
Instagram
dorukcandalklicresmi
fitness gidebilirsin ya da evde kendin spor yapabilirsin

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
O zaman tövbe edip sürekli namaz kılmaya başla bence yoksa bu ilerledikçe seni baya kötü etkiler söylim akraba, arkadaş çevresi iş hayatı falan böyle gider bu olay bide yaşından çok kücük değil tam ergenlik çağıda değil
Ha bide askere gidicen orda napıcan acil kurtulman gerekli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Özgür Turan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun, Bilgisayar
ne desem bilemedim 6 gördükten sonra

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
1693061523916.png

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
Spora başla

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom