sürekli seni etiketliyolar gördüğüm gibi gülme krizi geçiriyorumAga siz benle dalga mı geçiyorsunuz gözünüzü seveyim ya ben bunun okulunu okumadım he söyleyeyim baştan
Günde 6 yerine, günde 12 ye 18 e falan çıkart. Bir süre sonra maymun iştahın diner ve bıkarsın. ( Sanırım... Yatırım tavsiyesi değildir. )BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
Forumun memes haline geldisürekli seni etiketliyolar gördüğüm gibi gülme krizi geçiriyorum
Motoru yer hocam silecek motoru yerine motor bloğunu indirir bu seferGünde 6 yerine, günde 12 ye 18 e falan çıkart. Bir süre sonra maymun iştahın diner ve bıkarsın. ( Sanırım... Yatırım tavsiyesi değildir. )
ab kopmaz mı öyleGünde 6 yerine, günde 12 ye 18 e falan çıkart. Bir süre sonra maymun iştahın diner ve bıkarsın. ( Sanırım... Yatırım tavsiyesi değildir. )
konu ciddi kurtulmak istiyorum tavsiye istedim sadeceForumun memes haline geldi
Para lazım bedavaya kimse vermiyoSeks yapacak birini bul. Otomatikman kurtuluyorsun.
Bilinçaltı çok karışık bir şey hocam. Arkadaş bu konuda yardıma ihtiyacı olduğuna artık kendini inandırmış. Tedavi etki etmez, bıkması ve tiksinmesi lazım. Bir şeyden en hızlı bıkma ve tiksinme durumu bir şeyi sık kullanmak, yemek yada yapmaktır. Örnek veriyorum, ekmek yemek istemiyor musun? O zaman o kadar çok ekmek ye ki artık canın ekmek yemek çekmesin. Midem patlayana kadar ekmek ye.Motoru yer hocam silecek motoru yerine motor bloğunu indirir bu sefer
Kurşat reis sanada yardımcı oldumu?(hatırlarsınız beni günde 5 defa çeken çocuk)
Adam Da Forum psikiyatristi gibiKurşat reis sanada yardımcı oldumu?