Neler Yeni

Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Dorukcan Dalkılıç
Instagram
dorukcandalklicresmi
Tamam asker söyle bakalım sen neden günde 6 kez mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorsun. Bir de neden 6 kez, bir tarikata mı mensupsun? Bir ritüel mi gerçekleştiriyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doların düşmesi için falan mı?
homoerectus bile bu kadar yapmamıştır bence bu adam bir kahin dkfjklfgjslg

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur
bu kadar yapılmaz senin canın sıkıldıkça yapıyorsun bunu
ilerde büyüdüğünde evlendiğinde erken boşalma sorunun olacak yapma bu kadar fazla

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Tamam asker söyle bakalım sen neden günde 6 kez mastürbasyon yapma ihtiyacı hissediyorsun. Bir de neden 6 kez, bir tarikata mı mensupsun? Bir ritüel mi gerçekleştiriyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doların düşmesi için falan mı?
yok hocam ya at görsem bile dayanamıyorum ata bakarak çektiğim oluyor sebepsiz azıyorum (ciddiyim)

Rich Kedy

80+ Bronze
Günde 6 yerine, günde 12 ye 18 e falan çıkart. Bir süre sonra maymun iştahın diner ve bıkarsın. ( Sanırım... Yatırım tavsiyesi değildir. )
18 ne aga cidden beyne pıhtı attırır o.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

TahinPekmez

80+ Silver
benim arkadaş da abi haftada 1 yaparım ama 6 atarim diyordu. ordan biliyorum sana ne desek boş, soluduğun hava bile sana afrodizyak etkisi yapıyor. sen sadece azalt.bunu yapabilirsin. eger böyle devam ederse, evlenince sex den sonra 31 cekersin. nargile üstüne sigara yakan tipler gibi. :geek:

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
Spora yönel.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
yok hocam ya at görsem bile dayanamıyorum ata bakarak çektiğim oluyor sebepsiz azıyorum (ciddiyim)
Hocam senin zihnin hastalanmış, ata bakarak da çekilmez. Sana önerim dediğim gibi bıkana kadar devam etmendir. Bundan başka türlü kurtulamazsın. Bu artık iç güdüsel bir hareket olmaktan çıkmış. Sen artık kendi cinsin olmayan bir şeye de salça olacak kıvama gelmişsin. Bıkmadan bu işten kurtulman zor.

Rich Kedy

80+ Bronze
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom