Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Günümü çoğunlukla oyun oynayarak geçiriyorum kafamı dağıtacak şeyler arıyorum umarım kurtulum (teşekkürler abi)
Oyun oynamak seni teşvik ediyorsa oynama. Dışarı çıkıp arkadaş ednebilirsin, karşı cinsten bir insanla arkadaş olmaya çalış, işleri yürüttünüz diyelim o zaman zaten senin yapma isteğin kaçacak.

BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
Hocam zamanla marifet olmadığını anlıyorsunuz ama temin ederim ki harbiden zevkli bir şey.

hocam yaptıktan sonra neden böyle bişey yaptım diye pişman oluyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en son sürüm
knk kendi nefsini terbiye etmelisin boş işlerle çok uğraşma spor yap kendini yor uykun gelsin uyu gece çok oturma yalnız kalma birde islami yönden kendini geliştirir imanını arttırırsan RABBİM yardımcın olur

BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
Hayatsızmısın ben yılda 1 kere zar zor çekiyorum oda belki bak hergün evde cips kola bilgisayar oyunları oynarsan sonun bu olur dışarı çık hava al biraz spor yap kurslara yazıl genelde işsiz boş adamlarda bu durumlar oluyor

Ama cidden bu konu ciddiyse ya bilen biriyle konuş yada spora falan başla aklından çıkar onu yada Din katma diyip laf atan olur mu bilmiyorum ama eğer içinde namaz'a başlama gibi bir düşüncen varsa başla aklından çıkar öyle şeyler.

son olarak eklemeyide unutuyorum küşat kütükçü hocam jhony sins ile bilgisayar toplama setinde mastürbasyon derside vermiştir kendisinden ders alabilirsiniz (!)

O dönemlerde böyle yükselme durumları oluyor ama 1 günde 6 çok fazlaymış. Kendini dizginlemen gerekiyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,032
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri