Neler Yeni

Çok fazla ses sorunum var, ne yapmalıyım?

Hilmi1

80+
Selam, yeni hazır sistem aldım mikrofon olarak da kulaklığın mikrofonunu kullanmak istiyorum jak girişli Razer BlackShark v2X model kulaklık kullandığımdan mikrofon ve kulaklık olarak ikiye ayıran kablo aldım PC'ye taktım. Discord'da arkadaşlarımla denedim sesim çok kötüydü, sistem sesini (örnek: YouTube videosu) aşırı net ve fazla şekilde alırken benim sesimi hem aşırı kalitesiz hem de aşırı az alıyor, üzerine sesim fazla gelsin diye discorddn hassasiyeti arttırınca hem sesim az gitmeye devam ediyor hem de aşırı kötü bir şekilde yankılanıyor aramadakilerin sesi, ve önceden dediğim YouTube gibi yerlerde takılınca aşırı kötü performans vermesinden dolayı ses kasmanın gerekli olduğu oyunları arkadaşlarımla oynayamıyorum. Ses kasmamam gereken oyunlarda da kulaklığı telefona bağlayıp oradan konuşuyorum PC'den oyuna giriyorum ve bu çok uğraştırıcı. Az önce de başka bir arkadaşımla Instagram'dan sesimi test ettik sesim discorddakinden iyiydi ama yine video falan açılınca sesim kesik kesik, anlaşılamaz düzeyde gidiyordu (oyun olayını test etmedik instagramdan). Ne yapmalıyım tüm bu sorunların hepsini nasıl giderebilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,191
Üyeler
166,897
Son üye
Emircanaktepe8
Top Bottom