Neler Yeni

Razer Blackshark V2X Deneyimleyen Varmı?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
siz cloud 2 kullanıyorsunuz sanırım fiyat bütçeme biraz uzak ama bellide olmaz mikrofonu konforu sesi oyunda ve film müzikde vs nasıl iyi mi? ve cloud 2 içindemi gene ses kartı almam gerekiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde babam cloud stinger 2 ve stinger 2 core modelini araştırmamı istemişti onlar hakkında ne düşünüyorsunuz anakartımda alc1200 ses kartı var bu modeller iyi performans verirmi
Şimdi ben daha pahalı da kulaklıklar kullandım biraz standartım yüksek konforlu mu bence değil v2 de çok konforlu değil, ses seviyesi oyun için iyi genel kullanımda bence yetersiz vs ama kişiden kişiye ve beklentiye göre değişir. Zaten bunlar oyuncu kulaklığı c2 de bir oyuncu kulaklığı olarak fiyatına göre iyi ürün o bütçede bu kadar olurdu zaten adamlar da yapmış. ses kartı çıkıyor içinde.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Selim
Anakart iyiyse eko iptali ve gürültü engellemeye gerek kalmaksızın ses yansıması olmuyor. Anakart kötüyse eko iptalini açıp yansımayı kesebilirsiniz ki bu da sesi bir tık boğuk hale getirir.
Gürültü engelleme de fan sesi klavye sesi gibi şeyleri keser yine boğuklaşır biraz.
Konfor olayı kişiseldir.
Pad için kafaya değen kısım kumaş çeperler deri bu yüzden ne tam deri gibi sıcak ne kumaş kadar ferah. Arada kalmış. Neredeyse tüm gün kafamda duruyor fena değil diyebilirim.
Yalnızca ilk aldığımda kulağa biraz baskı yapıyordu kullandıkça açıldı. Açılana kadar çok rahatsız etmişti beni bu durum.
Max sesi çok yüksek değil fakat ben bunu realtekten jak bağlantısını hoparlörden kulaklığa çekerek çözdüm ses daha yüksek ve basslar doygun hale geldi muhtemelen çoğu kişi bilmiyordur bunu.
Fiyat olarak bu fiyata asla alınmaz. 1600'e düştü geçenlerde, kasımda yine düşer diye düşünüyorum. 1600'e okey bir ürün.

Top Bottom