Neler Yeni

çok garip bir rüya gördüm

grasdiyas

80+ Silver
arkadaşlar anlatmamın sebebi çok net ve korkunç garip bir rüya uzun olmamasına dikkat edeceğim ama sıkılcağınızı sanmıyorum yaş 16 en son izlenen film Çizgili Pijamalı Çocuk en takıntılı olduğum dizi ise
the haunting hill house ve the haunting bly manor +olarak night clup türevleri vss bunu gibi diziler

eski okulumun olduğu yere garip bir tesis kurulmuş ve annem orada çalışıyor o çok üzgün ben ise hiçbirşeyin farkında değilim ortalıkta dolaşıyorum işetmenin etrafında jop ile dolaşan güvenlikler var ben hiçbiryere gidemiyorum dışarı çıkamıyorum işletmenin etrafı ormanlık bir yer arka tarafı ise açık düz bir alan annem ise orada çalışıyor ve makinenin içinne kutular palet yardımıyla gidiyordu kutuların içinde ne olduğunu merak edip oraya gitmek istedim ama annem ağlıyordu ve beni oynayayım diye çimenlik bir alana götürdü acaba orda ne oluyor diye çok merak etmiştim bir gece vakti gitmeye karar verdim garip bir çitten atlayıp gitmeyi başardım kutuların gittiği yerde ise ateş yanyordu kutulara bakmaya karar verdim köşesi yırtık bir kutu gördüm içinde ise 13 14 yaşlarında bir çocuk gördüm canlıydı bir şey gördüm kutuyu açmaya çalıştığımda güvenlik beni gördü ve odaya götürdü hiç bir şey demedi ama ben korkmuştum ve kaçmak istiyordum tekrar sabah olduğunda ise ormana doğru kaçmaya çalıştım ama duvarlar çok yüksekti ve tırmana bileceğim bir çıkıtntı yoktu kutuların olduğu yerin arkası daha alçaktı orada koşarak gittim sabah olduğu için güvenlik yoktu annem orada kutuları yanan yere gönderiyordu ve ağlıyor du beni görünce yanıma koştu ve bişey demeden gitmek isteiğim yer yani kutuların arkası oraya götürdü ve birsürü cansız beden vardı kutulanıyor du orada annem görünce ileri doğru koştu ve duvarın arasında küçük bir açıklık vardı oradan çıktı arazinin ortasına doğru koştu ama ben orada kalmıştım geçememiştim sonra beni bir kutuya koymuşlardı ve ileriyo doğru gittiğimi hissediyordum çok sıcak tı sırada bilincim açılmaya başlamıştı ama birden karabasan bastı ve ateşler içinde kalmışmıştım gözümü kapattım ve rüyada annem beni kutudan çıkarıp duvarın arasından geçirmişti arazinin ortasına gelince ise rüya bitmişti.

gece 12 sabah saat 9;40 saatlerinde uyanmıştım ve fena halde sırım sıklam dım çok terlemiştim ama rüyanın aşırı net ve hatırlana bilir olması bi garipti bayadır rüya görmüyordum görsemde hatırlamıyordum pek film den etkilendim galiba anlatmak istedim anı olarak kalsın

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Donald
film bilinç altına işlemiş büyük ihtimalle sende bunu görmüşsün

grasdiyas

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç