neptün yüksel
80+ Bronze
Ben sizin gibi akıldan bi' haberlere trollüm.Ya troll bi çocuksun zaten bari ciddi konularla alay etme
Bu konuda gayet ciddiyim.
Ben sizin gibi akıldan bi' haberlere trollüm.Ya troll bi çocuksun zaten bari ciddi konularla alay etme
toton açıkta kalmış aldırmaben bir depremzedeyim ve artık depremin etkisinden çıkmış birisiyim ama dün gece uyurken bir rüya gördüm depremde vefat eden bir komşum benim eski evime gelerek bana dediki bize 1 saat süre verildi sizi uyarmaya geldik önce rüyamda biraz konuşup güvenimi kazandılar sonrada bana komşunun eşi bir harita çızerek olayı anlattı dediki bizim başımıza gelen tekrar olacak dedimki depremi evet dedi dedim ben etkilenecekmiyim hayır dedi ama dedi çok insan ölecek bizim gibi dedimki buradamı yani o an hataydaydık rüyamda hayır dedi neresi dedim malatya yenişehir,adana,hakkari,bingöl birek tarih bellimi diye sordum tavana baktı 09/08 yazdı haritaya dediki 09/08 diyolar o anda bana kağıdı verdi bunu yayabildiğin kadar yay dedi ve karısına sarılıp ortadan kayboldu o anda kalktım haritayı çizip babama ve anneme anlattım sonra ben anlatırken kardeşim geldi dedike baba aynı kişinin karısı geldi aynısını anlattı ne kadar rüyaları ciddiye almasamda bu rüya sanki rüya değil gibiydi bana çizilen kağıtta adam çizmeden önce o an babamın iş yaparken yazdıkları vardı fakat işiyle alakasız benim kolay hatırlayacağım şeyler yazıyordu
lütfen o bölgede oturanlar 9 ağustosta dikkatli olsun zaten bir tehlike o bölgede hali hazırda var
bende bizim yan binanın yıkık dökük olduğunu gördüm deprem den mi yıkıldı başka bişi mi bilmiyorum aniden uyandımben bir depremzedeyim ve artık depremin etkisinden çıkmış birisiyim ama dün gece uyurken bir rüya gördüm depremde vefat eden bir komşum benim eski evime gelerek bana dediki bize 1 saat süre verildi sizi uyarmaya geldik önce rüyamda biraz konuşup güvenimi kazandılar sonrada bana komşunun eşi bir harita çızerek olayı anlattı dediki bizim başımıza gelen tekrar olacak dedimki depremi evet dedi dedim ben etkilenecekmiyim hayır dedi ama dedi çok insan ölecek bizim gibi dedimki buradamı yani o an hataydaydık rüyamda hayır dedi neresi dedim malatya yenişehir,adana,hakkari,bingöl birek tarih bellimi diye sordum tavana baktı 09/08 yazdı haritaya dediki 09/08 diyolar o anda bana kağıdı verdi bunu yayabildiğin kadar yay dedi ve karısına sarılıp ortadan kayboldu o anda kalktım haritayı çizip babama ve anneme anlattım sonra ben anlatırken kardeşim geldi dedike baba aynı kişinin karısı geldi aynısını anlattı ne kadar rüyaları ciddiye almasamda bu rüya sanki rüya değil gibiydi bana çizilen kağıtta adam çizmeden önce o an babamın iş yaparken yazdıkları vardı fakat işiyle alakasız benim kolay hatırlayacağım şeyler yazıyordu
lütfen o bölgede oturanlar 9 ağustosta dikkatli olsun zaten bir tehlike o bölgede hali hazırda var
konuyla alay eden sensin sankiYa troll bi çocuksun zaten bari ciddi konularla alay etme
Yo ben rüyanin ciddiğiline atıfta bulundum deprem falan hâşâkonuyla alay eden sensin sanki
OkBen sizin gibi akıldan bi' haberlere trollüm.
Bu konuda gayet ciddiyim.
Ben de depremden önce depremin olduğunu rüyamda gördüm ve deprem oluncada böyle rüya gördüğümü hatırladım.Yo ben rüyanin ciddiğiline atıfta bulundum deprem falan hâşâ
Ya ne anlatıyon kanka bi sBen de depremden önce depremin olduğunu rüyamda gördüm ve deprem oluncada böyle rüya gördüğümü hatırladım.
Kendi kendine bi' s olsan, sana yazmazdım ben zaten. Çünkü benim s mde değilsin . Sen bana yazdın ilk.Ya ne anlatıyon kanka bi s
Senin fikirlerini merak ediyor burada ki insanlar yapay zekanın değil. ChatGPT'nin verdiği cevabı kopyalayıp burada kendi fikrinmiş gibi sunman da hoş değil. Arkadaş ChatGPT'den kopyaladığını söyleyene kadar senin fikrindi. Altına da yazmamışsın alıntıladığını. Ayrıca yapay zekanın fikirlerini merak edecek olsa, adam yapay zekaya sorardı buraya konu açmazdı. Anlıyor musun?@Fa İdoll lan neye kızgın attın
Anlamıyorum. Sanki kopya çekmişim gibi davranıyorsun sanki cevabım begenilse bunun bana bir yararı olacakmış gibi benim bu işten karım yok niye kendi cevabimmış gibi sunayım. Ayrıca benim fikrim de bu yönde yani yapay zekanın dediklerine ben de katılıyorum zaten yanlıs bir şey soylememis.Senin fikirlerini merak ediyor burada ki insanlar yapay zekanın değil. ChatGPT'nin verdiği cevabı kopyalayıp burada kendi fikrinmiş gibi sunman da hoş değil. Arkadaş ChatGPT'den kopyaladığını söyleyene kadar senin fikrindi. Altına da yazmamışsın alıntıladığını. Ayrıca yapay zekanın fikirlerini merak edecek olsa, adam yapay zekaya sorardı buraya konu açmazdı. Anlıyor musun?