Neler Yeni

Çok gol yiyiyorum nasıl engellerim ?

Sami Järvi

80+ Silver
Normalde kaleciligi severdim ama eli kullanmadığını vakasimazu gibi ayaklarla kurtarabildigimi görünce defans oldum her hali sahada defansim

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Mevki değiştir demesi kolay. Adam 3 yıldır kaleci belki de? Pozisyon bilgisi yok, ne yapacak bir anda bunlar vahiy mi gelecek?
Eski kaleciyim, ikinci maçımda dile kolay 12 gol yedim, şimdi her maç ilk 11 çıkıyorum ve 1/2 gol yiyorum genelde. U18 sporcusuyum.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Mevki değiştir demesi kolay. Adam 3 yıldır kaleci belki de? Pozisyon bilgisi yok, ne yapacak bir anda bunlar vahiy mi gelecek?
Eski kaleciyim, ikinci maçımda dile kolay 12 gol yedim, şimdi her maç ilk 11 çıkıyorum ve 1/2 gol yiyorum genelde. U18 sporcusuyum.
3 Aydır kaleciyim

Onurkotlutok05

80+ Gold
4 yıldır kalecilik yapıyorum maks defans oldum

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben Beşiktaş futbol okulunda kaleciyim her maç 3-4-5 gol yiyorum baya Onur kırıcı arkadaşlar dalga geçiyorlar nasıl engelleyebilirim ne yapabilirim
YouTube'dan aç Muslera skills devamı geliyor

Onurkotlutok05

80+ Gold

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Normalde kaleciligi severdim ama eli kullanmadığını vakasimazu gibi ayaklarla kurtarabildigimi görünce defans oldum her hali sahada defansim
Kaleci oluyo adam yapamayınca defansa geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında evet ben maks 1-2 yiyorum biraz çalışmak lazım

Antremanlarımız hafta sonu bir çocuk dalga geçti dövüvektim anam hocalar vardı fazla gol yiyinceye ağladığım oldu

equinoxx

80+ Bronze
Kardeşim sana tavsiyem bu abinin antremanını uygulaman videolarını izle, tekniğini öğren. Volkan Demirel'i geçersin, hatta Muzlera'yıda

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Kardeşim sana tavsiyem bu abinin antremanını uygulaman videolarını izle, tekniğini öğren. Volkan Demirel'i geçersin, hatta Muzlera'yıda
Tamam buarada 3-4-5 yememe rağmen penaltılarda iyiyimdir

Onurkotlutok05

80+ Gold
Kaleci oluyo adam yapamayınca defansa geçiyor

Antremanlarımız hafta sonu bir çocuk dalga geçti dövüvektim anam hocalar vardı fazla gol yiyinceye ağladığım oldu
Onlar kaç gol atıyorlar ki
sende onlarla geç

Tamam buarada 3-4-5 yememe rağmen penaltılarda iyiyimdir
adam trol ciddiye alma

Top Bottom