3 Aydır kaleciyimMevki değiştir demesi kolay. Adam 3 yıldır kaleci belki de? Pozisyon bilgisi yok, ne yapacak bir anda bunlar vahiy mi gelecek?
Eski kaleciyim, ikinci maçımda dile kolay 12 gol yedim, şimdi her maç ilk 11 çıkıyorum ve 1/2 gol yiyorum genelde. U18 sporcusuyum.
4 yıldır kalecilik yapıyorum maks defans oldumMevki değiştir demesi kolay. Adam 3 yıldır kaleci belki de? Pozisyon bilgisi yok, ne yapacak bir anda bunlar vahiy mi gelecek?
Eski kaleciyim, ikinci maçımda dile kolay 12 gol yedim, şimdi her maç ilk 11 çıkıyorum ve 1/2 gol yiyorum genelde. U18 sporcusuyum.
YouTube'dan aç Muslera skills devamı geliyorBen Beşiktaş futbol okulunda kaleciyim her maç 3-4-5 gol yiyorum baya Onur kırıcı arkadaşlar dalga geçiyorlar nasıl engelleyebilirim ne yapabilirim
Sesli güldümYouTube'dan aç Muslera skills devamı geliyor
4 yıldır kalecilik yapıyorum maks defans oldum
Aslında evet ben maks 1-2 yiyorum biraz çalışmak lazımSesli güldüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 3 Aydır yapıyorum 5 yemem normal mi ki
Kaleci oluyo adam yapamayınca defansa geçiyorNormalde kaleciligi severdim ama eli kullanmadığını vakasimazu gibi ayaklarla kurtarabildigimi görünce defans oldum her hali sahada defansim
Aslında evet ben maks 1-2 yiyorum biraz çalışmak lazım
Onlar kaç gol atıyorlar kiKaleci oluyo adam yapamayınca defansa geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Antremanlarımız hafta sonu bir çocuk dalga geçti dövüvektim anam hocalar vardı fazla gol yiyinceye ağladığım oldu
adam trol ciddiye almaTamam buarada 3-4-5 yememe rağmen penaltılarda iyiyimdir