Neler Yeni

ÇOK IYI SISTEM DÜŞÜK FPS

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim bios güncel değildi 1 ay güncel olmayan biosla görmüştüm yüksek fpsleri ama yeniden başlıyordu PC kendi kendine bios güncelleyince düştü bu fpsler
Dostum belli bir agesa sürümünden sonra Bios rollback yapamıyorsun ama genede bir dene eski sürüme geçmeyi. Az ihtimal ama belki oc ayarların varsa Bios güncellenince hepsi sıfırlanıyor geri bios ayarlarını yapmayı unutmuş olabilir misin? Onun dışında chipset driverin güncel mi? En son ise aklıma W10 güncellemeleri geliyor son yaptığın W10 güncellemelerini kaldırabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berke Şen
Ya kardeşim önce bi caps lock kapa

Bu kadar da takmayın be

Monitörün kaç hz ?

Hadi diyelim 500 hz monitörün var peki senin gözün 500 fps mi ?

İsterse 7282738272938 fps olsun senin gözün algılayamaz ki abartmayın bu kadarda 500 fps olacağına 240 mış

Bana göre 25 fps yeterli adama 240 fps beğendiremiyoruz

Çok sinirlendim keşke forum kuralları olmasa
O sistemin valorantta 180 fps görmesi neredeyse imkansız demek ki bir sorun var, o kadar para verip aldığı sistemin vermesi gerektiği performansı alamıyor gerçekten sıkıntılı bir durum. Adamın derdi 180 fps i beğenmemesi değil cahil cahil yorumlar yapmak yerine yardımcı olmaya çalış bilgin yoksa da bir şey yazma her konuda fikir sahibi olmak zorunda değilsin.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Benim bios güncel değildi 1 ay güncel olmayan biosla görmüştüm yüksek fpsleri ama yeniden başlıyordu PC kendi kendine bios güncelleyince düştü bu fpsler
1 hafta önce bende bios güncelledim fpslerim baya düştü ve drop yiyordum oıyunda o derece nedeni ise sanırsam uzun süre bios güncellenmediği için güncellemeler karıştı bende format attım ve sistem eski halinde şuan

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Testleri yapınız.

CPU-Z bench modunu yapınız.
cpu z.JPG

3d mark eğer STEAM bakiyeniz varsa satın alıp, test edin. Orada sizin ekran kartınıza puan verilir. Puanınız düşükse iş sıkıntıdır.
3D MARK.JPG

Fiyatı 50 TL. Tabii aldıktan sonra zaten testi yaptıktan sonra geri iade edersiniz. İşlem maksimum 1 saat sürer.

RAM Bellekler nelerdir? OC yaparak performansı arttırabilirsiniz. Ryzen İşlemcilerde Frekans çok önemlidir.

BIOS kendi başına güncellendiyse yüksek ihtimal BETA sürümdür ve aksaklıklar vardır. En son BIOS sürümü ama BETA olmayanı USB Belleğe atıp, BIOS girip onu yükletebilirsiniz.

Pincokut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf dönmez
İşlemci soğutucunuz nedir ısınann bir işlemci kendis

1 hafta önce bende bios güncelledim fpslerim baya düştü ve drop yiyordum oıyunda o derece nedeni ise sanırsam uzun süre bios güncellenmediği için güncellemeler karıştı bende format attım ve sistem eski halinde şuan
GamePower Airbender RGB CPU Hava Soğutucusu sogutucum bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam sistemim bu

Testleri yapınız.

CPU-Z bench modunu yapınız.
Alıntıyı görüntüle

3d mark eğer STEAM bakiyeniz varsa satın alıp, test edin. Orada sizin ekran kartınıza puan verilir. Puanınız düşükse iş sıkıntıdır.
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı 50 TL. Tabii aldıktan sonra zaten testi yaptıktan sonra geri iade edersiniz. İşlem maksimum 1 saat sürer.

RAM Bellekler nelerdir? OC yaparak performansı arttırabilirsiniz. Ryzen İşlemcilerde Frekans çok önemlidir.

BIOS kendi başına güncellendiyse yüksek ihtimal BETA sürümdür ve aksaklıklar vardır. En son BIOS sürümü ama BETA olmayanı USB Belleğe atıp, BIOS girip onu yükletebilirsiniz.
Bu testi yaptım 17000 küsür puan çıktı

Ekler

• IMG_20210616_104345.jpg
    IMG_20210616_104345.jpg
    315.7 KB · Hit: 30

YiğitAysul

80+ Silver

Tam sistemim bu
İşlemciniz fazla ısınıyor olması lazım kaç derecelerde oluyor oyunda

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Prime95 testi yapınız. Onun dışında AIDA64 testi de lazım. Sanırım bu soğutucu kalitesiz ve sıcaklık yükselince frekans aşağılara çakılıyor.

İşlemcinizi sınayınız. Stress CPU ve FPU açıp 15-20 dakika testleri yapıp atar mısınız?

Prime95 testindeyken hiçbir şey açık olmasın ve Prime95 testindeki sıcaklıkları göstermesi için HWinfo indiriniz. Onu açın sonrada Prime95 testini açın Small Ftts yapın.

Bu testi yaptım 17000 küsür puan çıktı
Sanırım Extreme yaptınız. O zaman Ekran kartı sorunsuz. Onu eleyebilirsiniz.

Pincokut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf dönmez
İşlemciniz fazla ısınıyor olması lazım kaç derecelerde oluyor oyunda
65 73 arası oluyor

Prime95 testi yapınız. Onun dışında AIDA64 testi de lazım. Sanırım bu soğutucu kalitesiz ve sıcaklık yükselince frekans aşağılara çakılıyor.

İşlemcinizi sınayınız. Stress CPU ve FPU açıp 15-20 dakika testleri yapıp atar mısınız?

Prime95 testindeyken hiçbir şey açık olmasın ve Prime95 testindeki sıcaklıkları göstermesi için HWinfo indiriniz. Onu açın sonrada Prime95 testini açın Small Ftts yapın.

Sanırım Extreme yaptınız. O zaman Ekran kartı sorunsuz. Onu eleyebilirsiniz.
Stajdayim eve gidince bu testleri yapicam

YiğitAysul

80+ Silver

YiğitAysul

80+ Silver

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243