Neler Yeni

Çok Kararsız Kaldım Aradaki Fiyat Farkına Değermi.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
mehmet ali oğuz

4070 bekliyordum lakin fiyatlar inecek gibi durmuyor bu iki model arasındaki fiyat farkına değer mi help me :)

FORİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

4070 bekliyordum lakin fiyatlar inecek gibi durmuyor bu iki model arasındaki fiyat farkına değer mi help me :)
Deymez kankam, inno3d gayet iyi marka bence. 2000 tl ye gider ssd ni arttırır veya ramini iyileştirirsin. Hiç gerek yok bence. Ama başkalarınında fikrini al. Satıcılar bana pek güven vermedi bu arada.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
mehmet ali oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deymez kankam, inno3d gayet iyi marka bence. 2000 TL ye gider ssd ni arttırır veya ramini iyileştirirsin. Hiç gerek yok bence. Ama başkalarınında fikrini al. Satıcılar bana pek güven vermedi bu arada.
Bakalım Fiyatlar düşecek beklerken uçuşuyor :) 4070 serisin de adam akıllı indirim fiyat gelmedi üzdü gelecek gibi de durmuyor

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Bakalım Fiyatlar düşecek beklerken uçuşuyor :) 4070 serisin de adam akıllı indirim fiyat gelmedi üzdü gelecek gibi de durmuyor
Kanka seçimden sonra dolar artacak gibi ona göre al ama yinede araştır tabii YTD.

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
ucuz olanı al geç ya ne olcak msi şart mı arada 3 5 fps oynasın ne olur 2k az para mı

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

hocam bence msi diğer markayı hiç duymadım nasıldır bilmiyrum
üstelik msi daha güvenilir sitede gibi geldi

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
mehmet ali oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki sitede güvenilir satış sonrası hizmetleri kötü . Marka olarak Msi servis süreci ws kullandım biliyorum. İnno3D yi hiç kullanmadım nasıl bir marka bilmiyorum arada 2k fiyat farkı var :(

Top Bottom