Çok Kararsızım Hangi Kontrolcüyü Almalıyım

Reaksiyon skoru
8
Pc için gamepad almak istiyorum ama dualsens (900TL) ve 9. Nesil xbox (1150TL) arasında kaldım. Hangisi ve sebebiyle yardımcı olur musunuz

Xbox kontrolcüsü tabii ki. Tam uyumlu çalışır. İlk ps gamepade alışıksanız ilk başlarda dpadin yerini yadırgarsınız. Ama alışınca çok daha rahat olduğunu göreceksiniz.

Xbox kontrolcüsü tabii ki. Tam uyumlu çalışır. İlk ps gamepade alışıksanız ilk başlarda dpadin yerini yadırgarsınız. Ama alışınca çok daha rahat olduğunu göreceksiniz.
Hocam peki ileride dualsense haptic feedback desteği gelirse daha mantıklı olmaz mı bir de ayrı bir soru olarak ps5 olmadığı için dualsensi güncelleme şansım olur mu pc üstünde bir bilginiz var mıdır ?

Dualshock4 kullanıcısıyım. Xbox kolu benim elime sığmıyor arkadaş hiç isinamıyorum. Kalite için ikisi de en yukarda o yüzden size rahat olanı seçin.

Dualshock4 kullanıcısıyım. Xbox kolu benim elime sığmıyor arkadaş hiç isinamıyorum. Kalite için ikisi de en yukarda o yüzden size rahat olanı seçin.
Aslında ds4 almak istiyorum ama eski bir kol ve 700 lira olduğu için içim de acıyor pc ile bir uyumsuzluk yaşıyor musunuz yada yaşadınız mı

9.nesil xbox kontrolcüsü alacaksan +200 TL AA pil şarj cihazı masrafın var.

Tavsiyem kesinlikle dualshock 4 alman hem 2.elde çok uyguna bulunabiliyor hem de kalite olarak diğer kontrolcüleri aratmıyor.

9.nesil xbox kontrolcüsü alacaksan +200 TL AA pil şarj cihazı masrafın var.

Tavsiyem kesinlikle dualshock 4 alman hem 2.elde çok uyguna bulunabiliyor hem de kalite olarak diğer kontrolcüleri aratmıyor.
Hocam elimde şarj edilebilir piller var çok sıkıntı olafağını düşünmüyorum

Daha önce alışık olduğun varsa onu al ama bence Xbox daha uyumlu bende xbox tarzı kullanıyorum pc ile bi problem yaşamadım

Hocam elimde şarj edilebilir piller var çok sıkıntı olafağını düşünmüyorum
O zaman xbox kontrolcü alabilirsin ama gidip de 1150 TL para verme, 2.elde kovala mutlaka temiz bir kontrolcü denk getirirsin. Ben 2 ay önce SX in yanından çıkan 9.nesil kolu sıfır şekilde 500 TL ye aldım.

Ayrıca ufak bir bilgi, konsol ile gelen kontrolcüler 1 yıl garantili oluyor, direkt mağazalardan alınan kontrolcüler ise 2 yıl.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,192
Üyeler
185,235
Son üye
ta3ecr
Geri