Neler Yeni

Çok Kiloluyum Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Diyetisyene gitmek? Bu insanlar bunun için eğitim alıyor.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Fazla kilolarınız kabul edilebilir seviyede değil diyetisyene başvurmanızı öneririm

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bir hafta önce eczanede ilaç alırken kiloma bakayım dedim .

Bir de ne göreyim 120 kilo olacağım neredeyse 1.78 ise boyum var .

Yemek yemeği aşırı çok seviyorum karnım aç olmasa bile yiyorum kendime hakim olamıyorum bir de mobil programlama ile uğraştığım için sürekli pc başındayım .

Spora başlamaya ve normal yemek düzenime dikkat etmeye karar verdim tavsiyeleriniz nelerdir ?

Spor olsun yaşama olsun dikkat etmem gerekenler olsun her türlü tavsiyeye açığım .

Afedersiniz aşırı kilodan artık lavabo ihtiyacımı zar zor görüyorum o derece yani
Günde 2 öğün yemek yemeyi dene akşam yemeğin saat 20.00 ı geçmesin uyku düzenine dikkat et ve sabah erken kalkıp ılık bir su ile güne başla saat 12 gibi 1. öğününü yapabilirsin o zamana kadar yürüyüş yapabilirsin. Ara öğünler yeme normal öğünleri düzgün kalori hesabı olmadan yap ve 2 öğünde de tam doymadan sofradan kalkmaya çalış ayrıca bol bol çiğneyerek ye.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Günde 2 öğün yemek yemeyi dene akşam yemeğin saat 20.00 ı geçmesin uyku düzenine dikkat et ve sabah erken kalkıp ılık bir su ile güne başla saat 12 gibi 1. öğününü yapabilirsin o zamana kadar yürüyüş yapabilirsin. Ara öğünler yeme normal öğünleri düzgün kalori hesabı olmadan yap ve 2 öğünde de tam doymadan sofradan kalkmaya çalış ayrıca bol bol çiğneyerek ye.

1629844485117.png

Bu benim spor zamanı uyguladığım diyet listemdi diyetisyene gittiğimde orada bayan diyetisyende neredeyse aynısını vermişti .

Bol bol su içip bisiklet süreceğim aynı zamanda bu listeyide uygulayacağım .

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Güneşin tam tepede olduğu zamanlarda ve her sabah aç karına dışarı çık ortalama 1.5km koş, yemek düzenini düzelt ve öğün sayısını düşür.
Sadece bunları yapsan bile yeterli
İlk başlarda koşma zor gelirse aralıklı depar at yorulunca yürü alışmaya başlayınca orta tempo kesintisiz dene ve tavsiyem yüzme. Çok iyi yağ yaktırır

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Pek umurumda olmadı ama neyse öyle olsun.

Bir şey sorabilirmiyim ? bir insan konu açınca ve o konu hakkında ciddi cevaplar isteyince neden gereksiz gereksiz cevap verme ihtiyacı hissediyorsunuz ?

Yanlış anlaşılmasın hakaret etmek için değil cidden çok merak ediyorum neden böyle bir cevap verme ihtiyacı hissediyorsun ?

Seni tatmin mi ediyor ? zevkten dört köşemi oluyorsun ? ne yani sebebi ne amacı yok mu öylesine bir şey bu ? dikkat çekmeyi mi çalışıyorsun ? ilgi mi istiyorsun ?

Excator23cm

80+ Gold
Direkt paran varsa düzgün bir fitnessa git hem disiplin artar hemde 1 yıl sonunda fit olup hemde karakterin ve hayatında güzel yönde değişmelerin olur

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Direkt paran varsa düzgün bir fitnessa git hem disiplin artar hemde 1 yıl sonunda fit olup hemde karakterin ve hayatında güzel yönde değişmelerin olur

Bunuda not ettim sağolun belli bir plan cizdim kendime eğer gelişme görmezsem spora gideceğim

Top Bottom