Neler Yeni

çok önemli bi iş için yardım lazım intikam olayı

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
İzin gününde çalışman seni haklı çıkarır ,sende izinli günümde çalıştırdınız şikayet ederek karşı hamle yapabilirsin onun dışındaki şeyleri boşver, yarın yaptığın anlaşılır daha büyük sıkıntıya girersin,

Şöyle bi yazı var

Türkiye'de İş Kanunu'na göre, işçilerin haftada en az bir gün (genellikle pazar) hafta tatili yapma hakkı vardır. İşveren bu hakkı ihlal edip işçiyi izin gününde çalıştırırsa, fazla mesaiye girer ve işçiye normal ücretin yüzde 50 fazlası ödenmesi gerekir.

Eğer bu ödemeyi yapmadan işçiyi çalıştırmaya zorlamak gibi bir durum söz konusu olursa, işveren hem idari para cezalarıyla karşılaşabilir hem de işçinin şikayeti halinde iş mahkemelerinde yaptırımlarla karşılaşabilir. Ayrıca, bu tür bir uygulama sürekli hale gelirse, işçi iş sözleşmesini haklı nedenle feshedebilir ve kıdem tazminatı talep edebilir
.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Selim Tanır
bi yazılım bi program arada sırada işlerini aksatmamı sağlayacak bi araç
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum şu ülkede kimi kime şikayet edicem, herkes kendi hakkını kendi öcünü kendi arıyo artık kimsenin senin haklarını savunduğu yok
iki antivirus birden calistirip pc'nin akışını aşırı yavaşlatabilen tipler vardı onları araştır istersen baskan moralini de cok bozma dandik dandik işlere girip dandik tiplerle muhattap oluyorsunuz suç biraz da sizde :/

Bartuu

80+ Silver
beyler bayanlar selamlar şimdi benim bi derdim var tam olarak dert değil aslında bi intikam olayı.
şuan bi iş yerinde çalışıyorum geçenlerde çok fena bi hastalık geçirdim iş yerinde 15 20dk uyudum gelen telefonlarra bakamadım benim iş çıkışımı vereklerini söylediler.
işten çıkıcam zaten sevmmiyodum ama çıkmadan önce bunların sistemlerini uzaktan kapatabileceğim bunlarla uğraşabileceğim bi şeye ihtiyacım var yardım lazım nasıl yapılır bu iş bilgisayara erişimim şuan için var her şeyi kurabilirim
Backdoor kurabilirsin ama polise şikayet ettiklerinde seni eninde sonunda bulurlar. Github'da backdoor tutorialları ve toolları var githuba veya internete yaz çıkar fakat uğraştığın zamana değmez boşver gitsin bir iki aya unutursun zaten

Top Bottom