Neler Yeni

Çok oyunculu oyunlardan virüs bulaşır mı?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
1 yıl önce betadaki bir oyun üzeriden oturumum kapatıldı, CMD hata verdi vb. başka bir arkadaşıma mining bulaştı. Bundan sonra bir daha CS 1.6, Roblox tarzı Online oyunlara girmedim. Bugün CS 1.6 oynamak istedim fakat aklıma o gün geldi bu yüzden konu açıyorum. Gelişmiş gelişmemiş fark etmeksizin çok oyunculu oyunlardan virüs bulaşır mı?

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
1 yıl önce betadaki bir oyun üzeriden oturumum kapatıldı, CMD hata verdi vb. başka bir arkadaşıma mining bulaştı. Bundan sonra bir daha CS 1.6, Roblox tarzı Online oyunlara girmedim. Bugün CS 1.6 oynamak istedim fakat aklıma o gün geldi bu yüzden konu açıyorum. Gelişmiş gelişmemiş fark etmeksizin çok oyunculu oyunlardan virüs bulaşır mı?
hocam hiç bir şey olmaz size verilen bir linke exe,bat girmeyerek kendinizi koruyabilirsiniz

NespaY

80+ Silver
Hiçbir sıkıntı problem çıkmaz ama öyle gelen linklere tıklamayacaksın.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir sıkıntı problem çıkmaz ama öyle gelen linklere tıklamayacaksın.
hocam hiç bir şey olmaz size verilen bir linke exe,bat girmeyerek kendinizi koruyabilirsiniz
Tıklamam hocam. Normal oynayarak çok oyunculu oyunlardan virüs bulaşır mı? Bir defa normal bir şekilde oynarken bunlar yaşandı. O günden beri online oyun nerdeyse hiç oynamıyorum.

Son düzenleme:

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Tıklamam hocam. Normal oynayarak çok oyunculu oyunlardan virüs bulaşır mı? Bir defa bormal bir şekilde oynsrken bunlar yaşandı. O günden beri online oyun nerdeyse hiç oynamıyorum.
hocam normal topluluk sunucularına girerseniz düzgünce oynarsanız hiç bir sıkıntı olmayacaktır yıllardır bir sıkıntı yaşamadım

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Birsey olmaz

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Hocam peki o olaylar neden olmuş olabilir?
hocam 1 yıl önceki beta dediğiniz oyun bilmiyorum ama adı üstünde beta oyun hata vermiş olabilir bu çok normal diğer arkadaşınız ise internetten herhangi bir şey indirip o yüzden mining virusu yemiştir yani oyun oynayarak size kimse bir şey yapmaz

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Vallahi bizim 1.6 iceworld sunucumuz var. 1 senedir takılıyoruz orada bayağı popüler. Bahsedilen gibi bir sorun yaşamadım ama çoğu server yetkilisi Warlords mu ne Bi program indiriyor bilgisayarına ve hile taraması yapıp bakıyor. Tüm Cs dünyasının kullandığı bir program ama içinde virüsler var. Büyük ihtimalle yetki dosyaları ama o tür bir şey indirmediğin sürece sorun yok. Serverların bazıları bilgisayarında ki dosyalara müdahale edebiliyor ama bu sadece Cs 1.6 daki config dosyasına erişim veriyor. Başka bir şey yapamazlar.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Hangi oyundan olmuştu birde hangi platformdan indirmiştin büyük ihtimalle tahminim o zamanlar indirdiğin oyunun dosyalarının içinde virüs vardı.
Splitgate. Halla betadamı bilmiyorum. Steamden indirdim.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Vallahi bizim 1.6 iceworld sunucumuz var. 1 senedir takılıyoruz orada bayağı popüler. Bahsedilen gibi bir sorun yaşamadım ama çoğu server yetkilisi Warlords mu ne Bi program indiriyor bilgisayarına ve hile taraması yapıp bakıyor. Tüm Cs dünyasının kullandığı bir program ama içinde virüsler var. Büyük ihtimalle yetki dosyaları ama o tür bir şey indirmediğin sürece sorun yok. Serverların bazıları bilgisayarında ki dosyalara müdahale edebiliyor ama bu sadece Cs 1.6 daki config dosyasına erişim veriyor. Başka bir şey yapamazlar.
hocam sw ip si alabilirmiyim

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
hocam sw ip si alabilirmiyim
95.173.173.58

Baştan uyarayım. Oldukça arkadaş canlısı ve cana yakın oyuncularımız var fakat kural ihlallerine tahammülümüz yok. Olduğunda ya gag yersiniz ya da uyarı yersiniz. Server sadece iceworld. Takılmak isteyen herkes gelebilir.

Benim nickim Cevizz. Denk gelirseniz selam vermeniz yeterli :)) Ya da sorun adminlere denk gelirseniz (isimleri BL ~ ` ile başlıyor) sohbet muhabbet ederiz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,185
Üyeler
162,643
Son üye
KralQue
Top Bottom