Neler Yeni

Çok pc kullanımı damarı morartırmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
furkan
Arkadaşlar merhaba günde ortalama 12 saat pc başındayım ve uyuyakaldığım zamanlar oluyor sandalyem klavyeye göre bi hayli aşşağıda gördüğünüz gibi ordaki damarım biraz morardı aklıma geldikçe ağrı yapıyor bunun pc kullanma ile ilgisi varmıdır bu durumu önceden yaşayan varmı? Teşekkürler.

Ekler

• IMG_20230807_023211.jpg
    IMG_20230807_023211.jpg
    1.3 MB · Hit: 129
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ismail baran şen
Toplar damarlar zaten mora yakın bi renk olur bu bir sorun değil fakat 12 saat bilgisayar başında olmak büyük bi sorun sinir şıkışması gibi bir sorun yaşıyabilirsisinz ileride

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Halil İbrahim Uysal
Damarda bi sorun yok da arkadaşın dediği gibi sinir sıkışması yaşayabilirsin çakmak dahi çakamayacak kadar parmağın basmıyor. Denendi tecrübe edildi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
toplar damar diyoruz biz ona. normaldede öyle olur.
Anlatmak istediğim solda hafif kahverengileşme var az gözüküyor hafif baş parmağıma vuruyor sol bilek olmasından biraz korkutuyor oyüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Damarda bi sorun yok da arkadaşın dediği gibi sinir sıkışması yaşayabilirsin çakmak dahi çakamayacak kadar parmağın basmıyor. Denendi tecrübe edildi.

Karpal Tünel Sendromu olabilirmi? Hafif boynumdada ağrı hissediyorum​

Son düzenleme:

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Halil İbrahim Uysal
:) buradan teşhis koymak pek doğru olmaz kliniğe başvurmalısın

Anlatmak istediğim solda hafif kahverengileşme var az gözüküyor hafif baş parmağıma vuruyor sol bilek olmasından biraz korkutuyor oyüzden

:) buradan teşhis koymak pek doğru olmaz kliniğe başvurmalısın

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

Karpal Tünel Riski var Sana önerim Her 15 dkda bir ara ver Abi bırakamam dersen (Bu Taktiği Yıllar önce CHIP Dergisinden öğrenmistim) Masana su koy sık sık iç hem yaz böylelikle arada bir Tualete çıkarsın oda ztn 10 15 dk sürer bu yolla Hem Gözünü hem vücudunu korursun hemde susuzluğunu gidermis olursun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Karpal Tünel Riski var Sana önerim Her 15 dkda bir ara ver Abi bırakamam dersen (Bu Taktiği Yıllar önce CHIP Dergisinden öğrenmistim) Masana su koy sık sık iç hem yaz böylelikle arada bir Tualete çıkarsın oda ztn 10 15 dk sürer bu yolla Hem Gözünü hem vücudunu korursun hemde susuzluğunu gidermis olursun.
Tamamdır hocam tesekkürler

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Kangrene doğru gidiyorsun. Bir an önce doktora görün.

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ozan Yılmaz
Arkadaşlar merhaba günde ortalama 12 saat pc başındayım ve uyuyakaldığım zamanlar oluyor sandalyem klavyeye göre bi hayli aşşağıda gördüğünüz gibi ordaki damarım biraz morardı aklıma geldikçe ağrı yapıyor bunun pc kullanma ile ilgisi varmıdır bu durumu önceden yaşayan varmı? Teşekkürler.
Ben çok bişi göremedim de, pc başında 12 saat oturmak biraz fazla hocam belki ondan dolayı ileride basur olabilirsin 😁😁

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

İnternetle kendine teşhis koymanı önermem, doktora gidip şikayetlerini dile getirmelisin

Top Bottom