Neler Yeni

Çok şanssız olduğumu düşünüyorum yok mu çaresi?

YUSUF5650

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yusuf Yalvaç

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,513
İsim
Ümit Can
Kardeşim bunlar dert değil doğduğumdan beri hastaliklarla bogusuyorum 5 hastalık 4 ameliyat geçirdim 1 çok ağır bir operasyondu iylestim artık iyiyim dedim babam kanser oldu babam kanseri yendi 1 hafta sonra felç gibi bir şey geçirdi.Bunlara şanssızlık deme sağlığın yerinde en büyük şans bu
Allah yardımcın olsun dostum
zor bir durum 😞

YUSUF5650

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yusuf Yalvaç
g.o kankam bak ben bunları yaşarken en kötü hayat bende triplerinde değilim benden çok daha kötüleri var ama çok kötü olmayan fakat yinede kötü olan bu hayatımı nasıl iyi yapabilirim bunun için tavsiye istiyorum o kadar yani
Yaş kaç ona gore öneri vereyim

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Bir zamanlar roleplay'i rüyamda bile görüyordum o kadar çok oynamaktan. Artık oyun oynamıyorum. Canım sıkılınca oynayıp çıkıyorum yani. Sen de öyle yapmayı deneyebilirsin.

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Her oyunda arkalanırım son 10 internet siparişimin hepsinde sorun/arıza çıktı Oyunların hepsinde her daim arkalanırım bu gün valorant girdim 8 9 kere timing oldu hep sabit aynı yere baktım arkamı döndüm saniyesinde adam çıktı ve bunlar artık normal olmaya başladı bunlara sinirden hemen baş ağrım başlıyor çünkü migrenim var aynı zamanda astım hastasıyım dişlerim bile çürük çıkmış hiç bir şekilde paradan yüzüm gülmez ama dediğim gibi şu timing denilen olay sürekli oluyor hani böyle birisi sizi wh ile izler troller ya tam köşeye bakınca size bakar mesela bunları ben sürekli yaşıyorum örnek vereyim az önce valorantta bir yere pusayim dedim hem arkalanmam hem kill çıkartırım adam şansıma o el ultisini benim olduğum yere attı öldüm sonrasında ailem hiçbirşeyde yardımcı olmaz hiçbirşeyde yeteneğim yok hani bazıları futbol bazıları voleybol bazıları hızlı koşma bazıları e spor bazıları yüksek iq bazıları yüzme bazıları el işi v.s v.s ama hiçbirinde yeteneğim yok kısacası tüm hayatım bunları yaşamakla geçiyor ve artık katlanamıyorum resmen ölmek istiyorum artık sürekli başım ağrıyor geceleri uyuyamıyorum baş ağrısından artık ölsemde kurtulsam gibi yaşıyorum yokmudur bunun bir çaresi kurtulayim şu şanssızlıktan her ne kadar pozitif düşünsemde bir fark yok şanslı anlarım varmı var ama 1 kere işim şanslı gitse 40 50 kere ters gidiyor :/
Bence namaza başlamalısın. Namaz sana huzur verir , bende her gün sürekli ölsem de kurtulsam bu dünyadan diyordum. Okul ve gelecek kaygısı yüzünden artık gözüm uyku bile tutmuyordu. Babam sayesinde namaza başladım ve tüm sorunlarım ortadan kalktı . Artık daha huzurluyum diyebilirim.

YUSUF5650

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yusuf Yalvaç
Birşeylere başlamak için daha erken yaştasın bende bir ara yuzucuydum yüzmeye baslamani tavsiye ederim sporla uğraşmak istemiyorsan bir müzik aleti ile uğraş veya yabancı dil ögren programlama öğren yalnız bizim türk halkı olarak programlama nedir bilmez kolay bir şey zannederler milletin gozune girmek istiyorsan spor veya dersle ilgili bir şey yap ben şahsen millet neder diye yaşamıyorum ama sana tavsiyem olarak bir yeteneğe odaklan ve biraz bilgisayar oyunları çok oynama eğer oynayacak isende böyle Tycoon gibi oyunlar var basit kalabilir anca kafa yormaz

Tyruss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Muhsin Taşkıran
Bence namaza başlamalısın. Namaz sana huzur verir , bende her gün sürekli ölsem de kurtulsam bu dünyadan diyordum. Okul ve gelecek kaygısı yüzünden artık gözüm uyku bile tutmuyordu. Babam sayesinde namaza başladım ve tüm sorunlarım ortadan kalktı . Artık daha huzurluyum diyebilirim.
kankam 5 vakit namaz kılıyorum 3 yıldır kuran okuyorum cumalara felan gidiyorum nadiren sabah namazına kalkamadığım oluyor o kadar

Ubydlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ubeydullah
dünyanın en şanssız insanıyım demiyorum şükrediyorum allaha ama ben bu bilgisayarın kullanırken sinir krizi normal hayatı yaşarken sinir krizi daha uyumaya çalışırken bile ağrı yaşıyorum adam akıllı uyuyamıyorum gözüm bir tık kötü görüyor bacağımın alt tarafında problemler var anlıyormusun sahip olduğum şeyler günlük yaşantımı rezil ediyor evsiz birisi bile uyurken baş ağırsı çekmeden uyuyabiliyor
seni sinir krizine sokan oyunları bırakabilirsin. Benim 7 yıl ardından artık sabrımın kalmaması üzerine lolü bırakmam gibi. Eğer bir uğraş üzerinde yoğunlaşırsan onu bulabilirsen vaktini onda harcayıp pcye vakit bile ayıramazsın bunu deme sebebim oyun oynamazsam napıcam dersen diye dedim.

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
kankam 5 vakit namaz kılıyorum 3 yıldır kuran okuyorum cumalara felan gidiyorum nadiren sabah namazına kalkamadığım oluyor o kadar
Gerçekten iyi birisi olduğunu düşünüyorsan zaten çok kötü bir hayatın bile olsa en sonunda iyi biryere varırsın reis merak etme :D
Ha oyunlarda ölme olayını falan fazla kafana takma sana önerim arkadaşlarınla minecraft tarzı survival oyunlar oynaman hem kanser olmassın hem eğlenirsin.

Tyruss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Muhsin Taşkıran
Gerçekten iyi birisi olduğunu düşünüyorsan zaten çok kötü bir hayatın bile olsa en sonunda iyi biryere varırsın reis merak etme :D
Ha oyunlarda ölme olayını falan fazla kafana takma sana önerim arkadaşlarınla minecraft tarzı survival oyunlar oynaman hem kanser olmassın hem eğlenirsin.
oynayacak arkadaşım yok neden bilmiyorum çevremdeki hiçkimse bilgisayarla takılmıyor bir tek yasin diye bir arkadaşım vardı oda köye gitmiş kendi başıma takılıyorum yasinle takılalıda 1 yıl oluyor ondan önce hep kendi kendimeydim şimdi yine öyle

Farway

80+ Silver
Hoşlandığın ve seni mutsuz etmeyecek şeylere yönel bu gün en sevdiğim mobil oyunda 5 el üst üste ping yüzünden kaybettim :D sonra çıktım arkadaşımla gezindim geçti gitti,balık tutanları felan izledim. Kendini birşeylere felan ada ben mesela tribünlerle alakalı oolmayı seviyorum futbol sevmesemde yaşadığım aksiyon arkadaşlarımla olmak iyi geliyor,ve git KFC nin sahibinin hikayesini oku.Spora başla mesela başardığını hissedince iyi gelicek. Şans dediğin şey sadece bilgisayar oyunlarıyla alakalı değildir ki onlarda 5 ıq adamların sabahtan akşama kadar 19 saat oyun oynadığını düşün ve bu 19 saat oyunu hepsinin oynamasına rağmen aralarından sadece o konuya yetenekli 5 10 kişinin anca yıldızı parlıyor. Kendini pc donanımlarıyla bilgilendirmeye bak ilgin varsa kafan dağılır ve bu yönde şeylerden para dahi kazanabilirsin. Denize git yüz felan pc başında hayat geçmiyor emin ol ayrıca o oyunlarda daha iyi bir oyuncu olmanın yolu senden daha iyi rakiplerle oynamaktır aynı seviyedekilerden hiçbirşey olmaz başlarda kaybedersin sonra onlara ayak uydurmaya başlarsın sonra onlarla dans eder en sonundada onlara dans öğretmeye başlarsın sadece kaybetmeyi ama pes etmemeyi öğrenmen ve tilt olduğunda o bilgisayarı bırakman gerektiğini bil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,283
Üyeler
159,901
Son üye
helenkitina
Top Bottom