sagol kanka gorus ıcınsana kalmış ben almam şahsi görüşüm
sagol oyle olacak gıbı4060 al keyfine bak
kanka bunuda dusundum de uygun denk gelmedı ***** sacma fıyatlar4060 yerine daha iyi bir kart mesela 3060 ti alabilirsiniz.
he ya garantısız nvıdıa alırımda amd suphecıama garantisiz şüphelendiriyor RTX 4060 sanki daha mantıklı kafanız rahat oluyor ama size kalmış RX6700 XT sağlam kart
kanka bunuda dusundum de uygun denk gelmedı ***** sacma fıyatlar
Kanka amd savunmuyorum farkındaysan.yani komisyon dahil 7600tl ye geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka o ucuz kart sorun cıkartsa koymazda bu koyar işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen rx mi öneriyorsun
kanka ıkıncı el alcam zaten adam alalı 3 hafta olmusben şimdi bir baktım da fiyatlar hiç hatırladığım gibi değil, bu fiyatları hak etmiyorlar ama seni anlıyorum sorun çıkmasın, başım ağrımasın istiyorsun. ikinci el 4060 düşünür müsün?
4000 serisi 3000'den çok daha serin çalışıyor, artısı bu olabilir.
nıye celallendın kanka bısey demedım bende olasılık verdım sakın olKanka amd savunmuyorum farkındaysan.
Örnek verdiğin kartı kullandığımı sorunsuz çalıştığını söylüyorum.
Seni bişeye ikna etmek gibi bi derdim yok.
MALESEF UYGUN BULAMADIM 8E VAR BIR TANE ASUS ADAM CEVAP VERMEDI MAX 9500 BÜTCEM YASADIGIM SEHIR KUCUK ELDEN ALACAK KART YOK SAHIBINDEN DE ALIYORUMHocam garantili yok mu 6700xt?
Sizin bütçeniz nedir?
Facebook gruplarında uyguna bulabilirsiniz aslında. Bu arada kartın testlerini isteyip buraya atın, eğer temiz çıkarsa alınabilir.MALESEF UYGUN BULAMADIM 8E VAR BIR TANE ASUS ADAM CEVAP VERMEDI MAX 9500 BÜTCEM YASADIGIM SEHIR KUCUK ELDEN ALACAK KART YOK SAHIBINDEN DE ALIYORUM