Hocam şuan senin düsünüp bir karara varman ve sonrasında senin kararına göre yol izlemeliyizBeni düzeltebilir ama yıpranan o olur. Belki ikimizin iyi bir geleceği olabilir ama olmayadabilir. Olumsuz taraf daha baskın gibi. Bu durum da onu fazlasıyla üzer. Bu hayatta sürekli mutlu olmayı hak eden birisi üzmek, isteyeceğim en son şeylerden..
Tüm duygularını kaybetmez bence eğer masum bir bebeği bile okşayıp sevebiliyorsan hâlâ duygun var demektirKürşat hocam sizce bir insan tüm duygularını kaybedebilir mi, yoksa sadece kendi içinde duygularını baskılıyor mudur?
Sana bu kadar bağlatacak kadar ne yaptın da senden bu kadar hoşlanıyor peki ? Soruyorum çünkü bu noktaya gelene kadar bunun arkaplanı da var ve o çok üzülecek.
Sadece yaşanmışlıklar hayata daha temkinli yaklaşmamamizi sağlıyorKürşat hocam sizce bir insan tüm duygularını kaybedebilir mi, yoksa sadece kendi içinde duygularını baskılıyor mudur?
Tüm duygularını kaybetmez bence eğer masum bir bebeği bile okşayıp sevebiliyorsan hâlâ duygun var demektir
Hocam bu senaryoda her iki seçenekte de bu kız üzülecek o zaman. Senin eskide yaşadığın olaydan haberi var mı kızın? Çünkü bunu atlatamadığını ve hazır olmadığını da bilmesi gerek.Beni düzeltebilir ama yıpranan o olur. Belki ikimizin iyi bir geleceği olabilir ama olmayadabilir. Olumsuz taraf daha baskın gibi. Bu durum da onu fazlasıyla üzer. Bu hayatta sürekli mutlu olmayı hak eden birisi üzmek, isteyeceğim en son şeylerden..
Hocam bu senaryoda her iki seçenekte de bu kız üzülecek o zaman. Senin eskide yaşadığın olaydan haberi var mı kızın? Çünkü bunu atlatamadığını ve hazır olmadığını da bilmesi gerek.
@Furkan Karagülle hocam n’aptınız yazdınız mı kıza
O senin elinde bir ilişki bitti diye kalbini kapatmak ona haksızlık yaptığını gösterir dünyada tek bir kişi yok seni seven değer veren önemseyen geçmişinden derslerini alıp geleceğe sağlam umutlarla bakman lazım asıl mutluluk sevgi de onu kaybetmeyinYalnızca aşk ve buna bağlı olan sevgi konusunda duygularımı yitirdim diyebilirim. İlerleyen zamanlarda geçer mi, geçebilir ama bilmiyorum. Emin değilim.
böyle bir insan varken açmayı dene bnce ilerde pişman olabilirsinSevgiye açım aslında ama şu an tamamen kapalıyım..