Neler Yeni

Çok Sıkıntılı Bir Durumun İçerisindeyim..

1721

80+ Bronze
Ekran görüntüsü 2023-12-18 192653.png

normalde forumu bırakmıştım ancak indirimleri takip ederken Allah gönderdi sanırım. bence kaçırma, benim en büyük pişmanlığım beni gerçekten seven birini istememek oldu

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Sana bu kadar bağlatacak kadar ne yaptın da senden bu kadar hoşlanıyor peki ? Soruyorum çünkü bu noktaya gelene kadar bunun arkaplanı da var ve o çok üzülecek.

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Beni düzeltebilir ama yıpranan o olur. Belki ikimizin iyi bir geleceği olabilir ama olmayadabilir. Olumsuz taraf daha baskın gibi. Bu durum da onu fazlasıyla üzer. Bu hayatta sürekli mutlu olmayı hak eden birisi üzmek, isteyeceğim en son şeylerden..
Hocam şuan senin düsünüp bir karara varman ve sonrasında senin kararına göre yol izlemeliyiz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kürşat hocam sizce bir insan tüm duygularını kaybedebilir mi, yoksa sadece kendi içinde duygularını baskılıyor mudur?
Tüm duygularını kaybetmez bence eğer masum bir bebeği bile okşayıp sevebiliyorsan hâlâ duygun var demektir

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sana bu kadar bağlatacak kadar ne yaptın da senden bu kadar hoşlanıyor peki ? Soruyorum çünkü bu noktaya gelene kadar bunun arkaplanı da var ve o çok üzülecek.

Yanında kimsesi yoktu. Ailesi tarafından sevgi görmüyordu. O açığı kapatmaya çalıştım. Belki bundan dolayı olabilir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kürşat hocam sizce bir insan tüm duygularını kaybedebilir mi, yoksa sadece kendi içinde duygularını baskılıyor mudur?
Sadece yaşanmışlıklar hayata daha temkinli yaklaşmamamizi sağlıyor

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Sen de farklı bir gözle bakmayı deneyip sev, zor değil. 1.5 yıldır tanıyorsun da zaten daha ne olsun? Eğer iyi bir kız ise her türlü yürür o iş, hem ne demişler kardeş deme lazım olur :D

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Tüm duygularını kaybetmez bence eğer masum bir bebeği bile okşayıp sevebiliyorsan hâlâ duygun var demektir

Yalnızca aşk ve buna bağlı olan sevgi konusunda duygularımı yitirdim diyebilirim. İlerleyen zamanlarda geçer mi, geçebilir ama bilmiyorum. Emin değilim.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Beni düzeltebilir ama yıpranan o olur. Belki ikimizin iyi bir geleceği olabilir ama olmayadabilir. Olumsuz taraf daha baskın gibi. Bu durum da onu fazlasıyla üzer. Bu hayatta sürekli mutlu olmayı hak eden birisi üzmek, isteyeceğim en son şeylerden..
Hocam bu senaryoda her iki seçenekte de bu kız üzülecek o zaman. Senin eskide yaşadığın olaydan haberi var mı kızın? Çünkü bunu atlatamadığını ve hazır olmadığını da bilmesi gerek.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam bu senaryoda her iki seçenekte de bu kız üzülecek o zaman. Senin eskide yaşadığın olaydan haberi var mı kızın? Çünkü bunu atlatamadığını ve hazır olmadığını da bilmesi gerek.

Haberi var da ona hep "O umrumda değil. Gitmek isteyenin yolu açık olsun." tarzında cümleler kuruyordum.

@Furkan Karagülle hocam n’aptınız yazdınız mı kıza

Henüz değil. Mesajlarına geç cevap vererek oyalıyorum.. Hiç sevmediğim şey..

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yalnızca aşk ve buna bağlı olan sevgi konusunda duygularımı yitirdim diyebilirim. İlerleyen zamanlarda geçer mi, geçebilir ama bilmiyorum. Emin değilim.
O senin elinde bir ilişki bitti diye kalbini kapatmak ona haksızlık yaptığını gösterir dünyada tek bir kişi yok seni seven değer veren önemseyen geçmişinden derslerini alıp geleceğe sağlam umutlarla bakman lazım asıl mutluluk sevgi de onu kaybetmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,644
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom