Neler Yeni

Çok Sıkıntılı Bir Durumun İçerisindeyim..

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,041
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kendisine yazmaya gidiyorum. Önem arz eden yerlerin ekran görüntüsünü atarım buraya..

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konu uzamış da uzamış, fikrime çok gerek olduğunu sanmıyorum ama etiketlemenin hatrına belirteyim.

Aranı bozmak zorunda olmadığını düşünüyorum, eğer istemiyorsan sadece kibarca kendi hislerini söyledikten sonra reddetsen yeterli olacaktır. Bu boş umut vermek falan olmaz, hislerine saygısızlık yapmadığın ve aranızı iyi tuttuğun sürece yavaşça o da kabul edecektir diye tahmin ediyorum.

Ha işin bir diğer kısmı, ben beni böyle seven birini 99% reddedemezdim. Biliyorsun biraz böyle duygulara yeniden ihtiyacım olabiliyor bazen. :)

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Haberi var da ona hep "O umrumda değil. Gitmek isteyenin yolu açık olsun." tarzında cümleler kuruyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Henüz değil. Mesajlarına geç cevap vererek oyalıyorum.. Hiç sevmediğim şey..
Ah be Furkan hocam, daha öncesinden bu şekilde değil de, yeni bir ilişkiye hazır olmadığınızı belirtseydiniz. Benim tavsiyem ne kadar değerli bilmem , fakat bence gerçekten sizi düzeltebileceğine inanıyorsanız, ve onu sevebileceğinizi düşünüyorsanız şans verin.

Konu uzamış da uzamış, fikrime çok gerek olduğunu sanmıyorum ama etiketlemenin hatrına belirteyim.

Aranı bozmak zorunda olmadığını düşünüyorum, eğer istemiyorsan sadece kibarca kendi hislerini söyledikten sonra reddetsen yeterli olacaktır. Bu boş umut vermek falan olmaz, hislerine saygısızlık yapmadığın ve aranızı iyi tuttuğun sürece yavaşça o da kabul edecektir diye tahmin ediyorum.

Ha işin bir diğer kısmı, ben beni böyle seven birini 99% reddedemezdim. Biliyorsun biraz böyle duygulara yeniden ihtiyacım olabiliyor bazen. :)
Karşı taraf seviyor, sevdiğin, aşık olduğun bir insana arkadaş gözüyle bakmak insanı içten içe çürütüyor. Red edecekse, bence arkadaş kalmaması karşı taraf için daha iyi olabilir.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Karşı taraf seviyor, sevdiğin, aşık olduğun bir insana arkadaş gözüyle bakmak insanı içten içe çürütüyor. Red edecekse, bence arkadaş kalmaması karşı taraf için daha iyi olabilir.
Üniversite 3'e giden bir insan olduğu için illaki ihtiyacı olan olgunluğu gösterir bence, benim de sevdiğim biriyle arkadaş olmak zorunda kaldığım oldu ve ben ona hiç hislerimi söylemedim bile. Belki arkadaş da kalbime gömüp yoluna devam edebilir. Edemeyecek biriyse kararı Furkan'a bırakmaktan başka yapabileceğim bir şey yok.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,041
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kendimi çok kötü hissediyorum. Konuyu daha uzatmanın anlamı yok. Her şeyi mahvettim. Keşke sonu böyle olmasaydı.

Ekler

• IMG_20231218_194822.jpg
    IMG_20231218_194822.jpg
    304.3 KB · Hit: 114
  • IMG_20231218_194847.jpg
    IMG_20231218_194847.jpg
    204.2 KB · Hit: 108
  • IMG_20231218_194902.jpg
    IMG_20231218_194902.jpg
    163.1 KB · Hit: 113
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,075
İsim
Burak Karadağ
Öncelikle konu başlığını ve ilk cümleleri okurken çok korktum herhalde dedim çok mühim ve vasat bir sorun oldu sandım. Neyse ki rahatladım şuan, Furkancım ben biraz seni andırıyorum inan bana pek farkımız yok bile denilebilir. Ben bu durumda olsam direkt yapacağım şu olurdu;
- İstifini ve saygınlığını koruyarak usulünce ciddi, öz ve kısa konuşarak durumu en şeffaf haliyle nedenini belirterek yazman ve müsade istemendir. Üstü kapalı konuşmanı önermem kesinlikle. Zaten seni seven insan tavrından ve cevaplarından anlaşılır. Özellikle olgunluk seviyesini de sezmiş olursun. Açıkça her şeyi anlat yani ama diyebilirsin ki ben kendimi onun gözünde soğutmak/küçük düşürmek istemiyorum da ama iş sende bitiyor.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Konuyu daha uzatmanın anlamı yok. Her şeyi mahvettim. Keşke sonu böyle olmasaydı.
Tamamdır sen gene de hiç yoktan doğru olanı yapmışsın zaten. Fazla takma kafana. Olumsuz düşüncelerin ile pas tutar ruhun.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,041
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Tamamdır sen gene de doğru olanı yapmışsın zaten kendinde suç görüp fazla takma kafana. Olumsuz düşüncelerin ile pas tutar ruhun.

İyi bir dostluğumuz vardı ve muhtemelen son buldu. Kendimi boşlukta hissediyorum..

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,041
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram