Neler Yeni

Çok Sıkıntılı Bir Durumun İçerisindeyim..

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Bugün yaklaşık 1.5 yıldır yalnızca arkadaş olduğumuzu sandığım bir kişiyle yürüyüşe çıktık. Biraz yürüdükten sonra güzel bir manzarası olan yerdeki bankta oturduk. Parlak yeşil gözleriyle hep bana bakıyordu. Sarılmak istedi. Ben temas bağımlısı olduğumdan hiç çekinmeden direkt sarıldım. (Zaten hep sarılırdı ama ben sadece samimiyetten ötürü olduğunu düşünüyordum.) O şekilde yarım saat kadar durduk sanırım. Bu süre boyunca hiç konuşmadık. Nefeslerimizin sesi duyuluyordu. Hava soğumaya başlayınca eve gitme kararı aldık. Elleri hep elime değiyordu ben de tutmak istedim çünkü buz gibiydiler. Onu evine bırakıp kendi evime geçtim. Yaklaşık bir saat kadar sonra aşağıdaki konuşmayı yaptı bana.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Kendisini gerçekten sadece arkadaşım olarak görüyorum. Duygusuz adamın teki haline geldim ben.. Kimseye hiçbir duygu kırıntısı bile hissetmiyorum.
Kendisi 10/10 ve çok tatlı birisi ama herhangi bir şey hissedemiyorum. Bu zamana kadar onun da beni sadece arkadaş olarak gördüğünü sanıyordum..
Kendisi üniversite 3. sınıf öğrencisi bu arada. Aynı yaştayız.
Öyle bir duruma düştüm ki onu üzmeden nasıl kendimden uzaklaştıracağımı bilmiyorum. Her ne desem çok üzülecek. Boş umut vererek daha da üzmek istemiyorum.
Arkadaşlar onu hiç üzmek istemiyorum. Benim için oldukça değerli birisi ama mecburen aramı bozmak durumundayım daha fazla sarpa sarmaması için. Boş umudun ne kadar kötü ve acı verici olduğunu aramızdaki bazı kişiler çok iyi biliyordur.

@Perma Yİyecek Birisi @dutemo @Mauro İcardi @BixiBlake @1721 @AtiIIa @Cevdet Sunay @Fabrizio Romano @$ilent @Apu Mühendisi @Aslii23 @Carl-S @cici @Ckribrahim @Denizgezen @EFI Shell @HacıSOFU @Hudzell @James Gg @java @K1NGO82 @KaganKK06 @Kürşat Kütükçü @Letrion @Marianoly @Mehmet Yılmaz @METSHEESH @MuratTheFounderOfGariban @of Beauty and Rage @Perfectshot06 @Realhas the Great @𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 @𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 @Yavuz Sultan Selim @TİTAN. @The Last Dragonborn @T.P.G. @stereohearts @Sllent @şahin doğan @Sadece Ölüler Görür @Mert Özkaya @Marshal @Karl Dönitz @Evil Belief @alpolojix @Ciri @Emir Aydın @Kanon @Kamina @TamerKs

Olabildiğince hızlı çözüme kavuşmak maksadıyla kendime yakın hissettiklerimi etiketledim. Benimle zıt görüşte olanlar konuyu görmezden gelebilirler.
Şans ver (bence) ama dalga geçiyor olabilir

RidenLive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berat
Olm konuyu hortlatmışsınız tamam da acaba son durum ne oldu çok merak ediyorum neredeyse 1 sene geçmiş aradan

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Aklıma "ilişki istiyorum ama pek sevgili gibi olmayalım ama arkadaş gibi de olmayalım" diyen eleman geldi. 1,5 yıl + bu kadar samimiyet kim olsa aşık okur reis. Yani arkadaş kalmak için ikna et derdim ama sen arkadaşlıktan çok ötesine geçmişsin. Birde o etiketlemeler ney sanki haçlı seferi için toplu çağrı yapan papa gibi sisisjksxk

KlausM

80+ Silver
sonuç ne oldu merak ettim :pikacu:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben niye yeni gördüm bu konuyu ya. Keşke zamanında görseydim ah be üzüldüm.

heryman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İlker
konu tozlu raflardan inmis noluyo la

TahinPekmez

80+ Silver
temas bağımlısı o.O2 arkadaşım duygudan yoksun da baskalarinin duygusunun da olduğu bilmemen ahmaklık. kizla yürüyüşe çık, elini tut, sarıl, bakış elin kolun temas halinde, sonra arkadaşız. size 100 kişi o halde gördüyse hepsini sevgili sanmıştır zaten. senin hatan temas bagimliligi degil, güzel ahlak dan yoksunluk.

Top Bottom