Neler Yeni

Çok Sıkıntılı Bir Durumun İçerisindeyim..

wake up to reality

80+ Silver
bir kızdan hoşlanıyorum geçen yılki psikolojimde ondan başkası gerekirse angelina jolie bana teklif etse kabul etmezdim şu an sevgiye ihtiyacım o kadar arttı ki arkadaşım sorsa kabul etme olasılığım yüksek

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
bir kızdan hoşlanıyorum geçen yılki psikolojimde ondan başkası gerekirse angelina jolie bana teklif etse kabul etmezdim şu an sevgiye ihtiyacım o kadar arttı ki arkadaşım sorsa kabul etme olasılığım yüksek

O sevgi açlığı bir zamandan sonra gidiyor. Daha sonra da ayrılmak isteyeceksin. Bu tarz ilişkiler sadece hüzünle biter.

asdqwe1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Batuhan Demir
O sevgi açlığı bir zamandan sonra gidiyor. Daha sonra da ayrılmak isteyeceksin. Bu tarz ilişkiler sadece hüzünle biter.
Hocam valla ben de duygusuzlaştım önceden birinden hoşlanıyordum çok fazla ve yakındık baya o zamanlar çok iyiydi karakterimi çok seviyordu hep iyi biri olduğumu söylüyordu ben de seviniyordum tabii sonra zaten olmadı yani bazen sadece karakter yetmiyor insanlar dış görünüşe de çok önem veriyor onları da anlayabiliyorum tabii ama bir yerden sonra bu durum canımı çok sıkmaya başladı o zamanki gerek yaşanmışlıklar gerek o stres beni sevgi ihtiyacına sürükledi ama ne zaman birinden hoşlansam dış görünüşümden kaynaklı olmadı hepsi de benim iyi biri olduğumu söyledi karakterimi sürekli övdüler ama işte yetmedi bende o saatten sonra duygusuzlaşmaya başladım aile kaynaklı da çok problemlerim vardı artık hiçbir şey hissetmiyorum aileme karşı çevremdekilere karşı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii hissizleşmek de üzüyor ama alıştım önğme bakıyorum artık belki biri çıkar bilemeyiz -pek sanmıyorum- ama şunu öğrendim karaktere gelesiye kadar dış görünüş sınavını geçmek gerekiyormuş 🙂

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam valla ben de duygusuzlaştım önceden birinden hoşlanıyordum çok fazla ve yakındık baya o zamanlar çok iyiydi karakterimi çok seviyordu hep iyi biri olduğumu söylüyordu ben de seviniyordum tabii sonra zaten olmadı yani bazen sadece karakter yetmiyor insanlar dış görünüşe de çok önem veriyor onları da anlayabiliyorum tabii ama bir yerden sonra bu durum canımı çok sıkmaya başladı o zamanki gerek yaşanmışlıklar gerek o stres beni sevgi ihtiyacına sürükledi ama ne zaman birinden hoşlansam dış görünüşümden kaynaklı olmadı hepsi de benim iyi biri olduğumu söyledi karakterimi sürekli övdüler ama işte yetmedi bende o saatten sonra duygusuzlaşmaya başladım aile kaynaklı da çok problemlerim vardı artık hiçbir şey hissetmiyorum aileme karşı çevremdekilere karşı

Dış görünüş dediğimiz şey, yalnızca bir kılıftan ibarettir. Benim hiçbir zaman önceliğim dış görünüş olmadı. Olamaz da zaten. Ben insanların ruhunu, kişiliğini seviyorum. Bunu tamamen içimden gelerek yazıyorum bu arada.

asdqwe1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Batuhan Demir
Dış görünüş dediğimiz şey, yalnızca bir kılıftan ibarettir. Benim hiçbir zaman önceliğim dış görünüş olmadı. Olamaz da zaten. Ben insanların ruhunu, kişiliğini seviyorum. Bunu tamamen içimden gelerek yazıyorum bu arada.
Ben de cidden böyle düşünüyorum karaktere daha çok önem veriyorum fakat karşı cinste -en azından benim karşılaştıklarımda- dış görünüşe daha çok önem veriliyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
151 boyunda, yaşını göstermeyen, tatlı ve zarif birisiydi. Bana doğru sulu gözlerle bakarken yüzünü severdim. Saçını düzeltirdim..
Ne zaman kötü bir şey yaşasa beni arardı. Çok sempatik ve samimi birisiydi.. Çocuksuydu ama aynı zamanda da olgundu..
Olur muydu bizden, belki olabilirdi. Ama nihayetinde yollarımız ayrılacaktı.
Gerçekten kişiliğini, karakterini sevdiğim nadir insanlardandı. Bu dünyadaki en masum, en üzülmemeyi hak eden kişilerdendi.

Yazdığı mesajlarla gecemi zehir etti ama olsun. Kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum. Keşke başka bir zamanda karşılaşsaydık. Benim diğerlerinden ne farkım kaldı şimdi?

Kendisinde herhangi bir üzüntü, travma, kötü herhangi bir şey kalmaması açısından kendimden feda ediyorum. Onu harcayamam, onu kullanamam, onu seviyormuş gibi yapamam, ona umut veremem..

Favori müziklerimin arasında onun önerdiği de var artık. Ondan kalan bir hatıra..

Biraz önce yazdığı yeni mesajlar..

IMG_20231219_013438.jpg

Bu bana ders olsun. İstemeden masumun duygularıyla oynadım..

Son düzenleme:

Emsal

80+ Silver
Bir şey hissetmediğin, hissedeceğini de düşünmediğin kızla baş başa o kadar vakit geçirmen çok falso hareket zaten, üstüne üstlük durum öyleyken sarılmanız falan da bence normal değil. Farkında olmadan -veya farkındaydın ama hoşuna gidiyordu öyle bir kızla vakit geçirmek- kıza çok umut vermişsin ve şimdi de yüz üstü bırakıyorsun. Olan olmuş artık, ne sevgili olursunuz ne arkadaş kalabilirsiniz. Sohbeti de azalta azalta zamanla kesersiniz aranızda bir şey olmayacaksa, oldu bitti.
.

melidoas6

80+ Silver
Bugün yaklaşık 1.5 yıldır yalnızca arkadaş olduğumuzu sandığım bir kişiyle yürüyüşe çıktık. Biraz yürüdükten sonra güzel bir manzarası olan yerdeki bankta oturduk. Parlak yeşil gözleriyle hep bana bakıyordu. Sarılmak istedi. Ben temas bağımlısı olduğumdan hiç çekinmeden direkt sarıldım. (Zaten hep sarılırdı ama ben sadece samimiyetten ötürü olduğunu düşünüyordum.) O şekilde yarım saat kadar durduk sanırım. Bu süre boyunca hiç konuşmadık. Nefeslerimizin sesi duyuluyordu. Hava soğumaya başlayınca eve gitme kararı aldık. Elleri hep elime değiyordu ben de tutmak istedim çünkü buz gibiydiler. Onu evine bırakıp kendi evime geçtim. Yaklaşık bir saat kadar sonra aşağıdaki konuşmayı yaptı bana.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Kendisini gerçekten sadece arkadaşım olarak görüyorum. Duygusuz adamın teki haline geldim ben.. Kimseye hiçbir duygu kırıntısı bile hissetmiyorum.
Kendisi 10/10 ve çok tatlı birisi ama herhangi bir şey hissedemiyorum. Bu zamana kadar onun da beni sadece arkadaş olarak gördüğünü sanıyordum..
Kendisi üniversite 3. sınıf öğrencisi bu arada. Aynı yaştayız.
Öyle bir duruma düştüm ki onu üzmeden nasıl kendimden uzaklaştıracağımı bilmiyorum. Her ne desem çok üzülecek. Boş umut vererek daha da üzmek istemiyorum.
Arkadaşlar onu hiç üzmek istemiyorum. Benim için oldukça değerli birisi ama mecburen aramı bozmak durumundayım daha fazla sarpa sarmaması için. Boş umudun ne kadar kötü ve acı verici olduğunu aramızdaki bazı kişiler çok iyi biliyordur.

@Perma Yİyecek Birisi @dutemo @Mauro İcardi @BixiBlake @1721 @AtiIIa @Cevdet Sunay @Fabrizio Romano @$ilent @Apu Mühendisi @Aslii23 @Carl-S @cici @Ckribrahim @Denizgezen @EFI Shell @HacıSOFU @Hudzell @James Gg @java @K1NGO82 @KaganKK06 @Kürşat Kütükçü @Letrion @Marianoly @Mehmet Yılmaz @METSHEESH @MuratTheFounderOfGariban @of Beauty and Rage @Perfectshot06 @Realhas the Great @𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 @𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 @Yavuz Sultan Selim @TİTAN. @The Last Dragonborn @T.P.G. @stereohearts @Sllent @şahin doğan @Sadece Ölüler Görür @Mert Özkaya @Marshal @Karl Dönitz @Evil Belief @alpolojix @Ciri @Emir Aydın @Kanon @Kamina @TamerKs

Olabildiğince hızlı çözüme kavuşmak maksadıyla kendime yakın hissettiklerimi etiketledim. Benimle zıt görüşte olanlar konuyu görmezden gelebilirler.
Olduğu gibi açıkla herşeyi ama şu saatten sonra sizin arkadaşlık bitti bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olduğu gibi açıkla herşeyi ama şu saatten sonra sizin arkadaşlık bitti bence
Geç kalmışım böyle bir arkadaşlığın bitmesine üzüldüm

Mauro İcardi

80+ Bronze
Bu bana ders olsun. İstemeden masumun duygularıyla oynadım..
Yapabileceğin bir şey yok, aşk dediğin yalan seni buluyor elbet, nerede veya ne zaman hiç farketmiyor. Kim olduğu önemsiz, yalnızca buluyor işte. Arkadaşını da bulmuş, burada suçlu olan kimse yok.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,486
İsim
Oğuz
Büyük ihtimal bu kız uzun süredir sana bu hisleri besliyor fakat arkadaşın olduğu için aranızı bozmamak için söylemiyordu fakat sen ona bugün o umudu vermişsin. Ben de önceden 2 yıllık arkadaşıma bu duyguları hissediyordum fakat sevgilisi vardı ve aramız bozulmasın diye hiç açılmadım, daha sonra şu anki sevgilime aşık olunca unuttum fakat o dönemler sürekli bana sevgilisini anlattığı için uzun bir süre mesaj atmadım, daha sonra arkadaşlığımız bitti ama çok samimiydik. Hayatımda veda ettiğime üzüldüğüm nadir insanlardan oldu.
Bilirim o hissi umut olsun istersin fakat olmaz, sen o umudu vermişsin. O umudu verdikten sonra arkadaş kalmanız ikinize de zarar. Bence sen o şansı verebiliyorsun birde böyle dene. Eğer veremezsen arkadaşlığınızı bitirmek daha mantıklı çünkü ileride seni başkasıyla görürse üzülen taraf olacak. Normal bir şekilde arkadaş olalım deseniz bile ikiniz için de hiçbir zaman öyle kalmayacak.

Top Bottom