Tanzanyalı Ökkeş
80+ Bronze
Dahası
Boş umudun ne kadar kötü ve acı verici olduğunu aramızdaki bazı kişiler çok iyi biliyordur.
Boş umudun ne kadar kötü ve acı verici olduğunu aramızdaki bazı kişiler çok iyi biliyordur.
Kız arkadaşım olmadığındanmıOna olan sevgini kelime veya mesajlarla değil davranış biçiminle yansıt.
Bu yüzden sana garip gelmiş olmalı.
Kız arkadaşım olmadığındanmı
Kız arkadaşım olsa sarılmazdım çünkü aramızda gereksiz bir samimiyet kurar ama o samimiyeti istersem sarılırımDaha önce sarılmadığından.
sen böyle kızları nasıl buluyorsun taktik var mı hocamDaha önce sarılmadığından.
Reis Amasya rehberi gibidir hangi karı kız nerde takılır bilirsen böyle kızları nasıl buluyorsun taktik var mı hocam
Reis Amasya rehberi gibidir hangi karı kız nerde takılır bilir
KatılıyorumFurkan seni tanıyalı çok olmadı ama iyi ve kibar birisin karşıda ki kişiyi kırmak istememen ya da oyalamaman en iyisi olur eğer bir şey hissetmiyorsan çünkü şimdi bir deneyelim diyip ilişkiye başlarsan sonra ayrılırsanız zor olur ve sınavların var önceliğin bunlar olmalı ne kadar ikisini yürütürüm dersen de öyle olmuyor kafanın rahat etmesi ve güzel bir ilişki için öncelikle okul sorununu halletmen daha iyi olur bunu ona güzelce de ki ilerde sorun olmasın bel ki okulu kazanınca rahatça sende istersen deneyim yaşayabilirsiniz hemde duygularından emin olmuş olursun bel ki ona karşı bir şeyler başlar ve arada sohbet edebilirsiniz burda önemli olan kendini ona güzelce ifade etmen
umarım pişman olmazsın ben olsam gece uyuyamazdım