Neler Yeni

Çok Sıkıntılı Bir Durumun İçerisindeyim..

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Engelle

Besim Tibuk

80+ Gold
Gülmekten rahmetli babaannemi camdan atıyorum ki başıma gelsin.

Şaka bi' yana, ağırdan almak istediğini söyle. Bir süre o gözle bakmaya çalış ona karşı eğer tip falan okeyse bence bu iş olur. La okurken çok tuhaf hissettim🥺

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,070
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Gülmekten rahmetli babaannemi camdan atıyorum ki başıma gelsin.

Şaka bi' yana, ağırdan almak istediğini söyle. Bir süre o gözle bakmaya çalış ona karşı eğer tip falan okeyse bence bu iş olur. La okurken çok tuhaf hissettim🥺

Kendisi de karakteri de oldukça güzel. Burada kötü olan benim ve onu üzmek istemiyorum..
Hayatı boyunca sürekli üzülmüş birisi zaten.
Eğer ona karşı biraz sevgim olsaydı aşk olarak, muhtemelen iyi bir çift olabilirdik..

bwNN

80+ Silver
Kendisi de karakteri de oldukça güzel. Burada kötü olan benim ve onu üzmek istemiyorum..
Eğer ona karşı biraz sevgim olsaydı aşk olarak, muhtemelen iyi bir çift olabilirdik..
Dene hocam o gozle bak biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buluyon yok mu diyon hocam sende 18 yildir 1 kere sevgi sozcugu duymadim

Ysuflix

80+ Gold
Peşinen söylemen lazım, eveleyip gevelersen sıkıntı. Bu arada bütün forumu etkiletlemişsin zaten :D
Beni etiketlememiş alındım gücendim üzüldüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam arasan böyle bi fırsat ayağına daha gelmez bi dene üzmek istemiyosun falan ama seversin belki. Böyle bi fırsat ayağıma gelse reddedemem muhtemelen. Bir ömür falan demiş çok uyumlu bir çift olabilirsiniz belki. Senin bu karamsae duyguların da değişicek belki. Reddetme hocam zorla kendini sende aşkla sevgiyle git. Kapatma kendini. Daha böylesi gelmeyebilir. Yerinde olmayı çok isterdim.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,070
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
üzmek istemiyosun falan ama seversin belki.

Ya sevemezsem.. Onu yalnızca kullanmış olurum. Üzülen de o olur ve bu üzüntü de öyle kolay kolay geçmez.

Eğer eski ben olsaydım ona karşı direkt duygu beslerdim ben de ama bazı yaşanmışlıklardan ötürü hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.

Daha böylesi gelmeyebilir.

Bu biraz canımı acıttı.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Konuyu daha uzatmanın anlamı yok. Her şeyi mahvettim. Keşke sonu böyle olmasaydı.

Kibarca ona derdini anlatabilirsin. Tabii kırmamaya dikkat ederek.

Mesajımın eklerinde konuşmalar duruyor hocam.

Ysuflix

80+ Gold
Ya sevemezsem.. Onu yalnızca kullanmış olurum. Üzülen de o olur ve bu üzüntü de öyle kolay kolay geçmez.

Eğer eski ben olsaydım ona karşı direkt duygu beslerdim ben de ama bazı yaşanmışlıklardan ötürü hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.

Bu biraz canımı acıttı.
kullanmış olmazsın hocam. şu şekilde de yapabilirsin. tüm derdini anlatabilirsin ama onu asla üzmek istemediğini de belirtirsin. o da buna göre hareket eder ve ilişkide ona göre yol alırsınız karşılıklı olarak. eminim ki bu ilişki senin bu karanlık duygularını aydınlığa çevirir.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,918
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Öncelikle selamlar. Ben biraz kendimden laf edeyim evvelinden. Ben, benim ona baktığım gözle bana bakmayan insanlardan medetler umdum çokça. Gururumu hiçe saydım, umursamadım. Mesajlarımı görüp de cevap vermeyen birine sanki hiç mesaj yazmamış gibi mesajlar yazdım. Ben sadece kendimi düşündüm bu zamana dek, hâl böyle olunca sadece ben rezil oldum. Biri beni sevmeyebilir, bana yanlış da yapabilir ve hatta bana ihanet de edebilir. Bunların hepsini olumlu karşılıyorum lakin artık birileri tarafından hor görülmek, umursanmamak; benim nezdimde kabulü mümkün olmayan bir durum. Artık kim bana değer veriyorsa, kim beni sayıyorsa ben de ona değer vereceğim diye söz verdim kendime. Size de şunları söylemek istiyorum. Sizin bu zamana kadar tükettiğiniz gönlü, duyduğunuz sevgiyi kimse size hakkaniyetiyle geri yansıtmayacak. Şu an karşınızda size değer veren, sizi seven biri var. Bu zamanlarda zor görülen bir şey bu. Güzel bir şey bu, birilerinin yolunda koşturup kendinizi paralayacağınıza sizi seven birini mutlu etmek dahi sizi mutlu eder. Hem, o zamanla sizi sevmiş; siz de onu zamanla sevebilirsiniz...

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,070
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
kullanmış olmazsın hocam. şu şekilde de yapabilirsin. tüm derdini anlatabilirsin ama onu asla üzmek istemediğini de belirtirsin. o da buna göre hareket eder ve ilişkide ona göre yol alırsınız karşılıklı olarak. eminim ki bu ilişki senin bu karanlık duygularını aydınlığa çevirir.

Bu şekilde kullanmış olurum. :)

1721

80+ Bronze
Öncelikle selamlar. Ben biraz kendimden laf edeyim evvelinden. Ben, benim ona baktığım gözle bana bakmayan insanlardan medetler umdum çokça. Gururumu hiçe saydım, umursamadım. Mesajlarımı görüp de cevap vermeyen birine sanki hiç mesaj yazmamış gibi mesajlar yazdım. Ben sadece kendimi düşündüm bu zamana dek, hâl böyle olunca sadece ben rezil oldum. Biri beni sevmeyebilir, bana yanlış da yapabilir ve hatta bana ihanet de edebilir. Bunların hepsini olumlu karşılıyorum lakin artık birileri tarafından hor görülmek, umursanmamak; benim nezdimde kabulü mümkün olmayan bir durum. Artık kim bana değer veriyorsa, kim beni sayıyorsa ben de ona değer vereceğim diye söz verdim kendime. Size de şunları söylemek istiyorum. Sizin bu zamana kadar tükenttiğiniz gönlü, duyduğunuz sevgiyi kimse size hakkaniyetiyle geri yansıtmayacak. Şu an karşınızda size değer veren, sizi seven biri var. Bu zamanlarda zor görülen bir şey bu. Güzel bir şey bu, birilerinin yolunda koşturup kendinizi paralayacağınıza sizi seven birini mutlu etmek dahi sizi mutlu eder. Hem, o zamanla sizi sevmiş; siz de onu zamanla sevebilirsiniz...
katılıyorum, sana değer veren ve seven birini bulunca kaybetmemek lazım

Ysuflix

80+ Gold
Bu şekilde kullanmış olurum. :)
hocam niyetin önemli. sen ona bu şekilde karamsar hissettiğini belirticeksin tamamen içini döküceksin. bu onu bilerek bu yola girmeyi kabul ediyosa sevgisi o kadarsa bir şey sorun olacağını sanmıyorum.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Hocam ben çok anlamam bu işlerden ama ben şöyle düşünüyorum: Eğer erken söylemezseniz umutlanır kendi kendine hayaller kurar işte o zaman daha çok üzülür en iyisi ona erkenden ne hissettiğinizi söylemeniz. Sonra büyük ihtimalle biraz mesafe girer ama iki tarafında kalbi daha çok kırılmadan zararın neresinden dönersen kârdır mantığı ile olabildiğince erken ne hissettiğinizi ona söylemek olur bu sayede yıkımın etkisi daha az olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,186
Üyeler
164,971
Son üye
TheMelik
Top Bottom