Gülmekten rahmetli babaannemi camdan atıyorum ki başıma gelsin.
Şaka bi' yana, ağırdan almak istediğini söyle. Bir süre o gözle bakmaya çalış ona karşı eğer tip falan okeyse bence bu iş olur. La okurken çok tuhaf hissettim
Dene hocam o gozle bak biraz.Kendisi de karakteri de oldukça güzel. Burada kötü olan benim ve onu üzmek istemiyorum..
Hayatı boyunca sürekli üzülmüş birisi zaten.
Eğer ona karşı biraz sevgim olsaydı aşk olarak, muhtemelen iyi bir çift olabilirdik..
Beni etiketlememiş alındım gücendim üzüldümPeşinen söylemen lazım, eveleyip gevelersen sıkıntı. Bu arada bütün forumu etkiletlemişsin zaten
Hocam arasan böyle bi fırsat ayağına daha gelmez bi dene üzmek istemiyosun falan ama seversin belki. Böyle bi fırsat ayağıma gelse reddedemem muhtemelen. Bir ömür falan demiş çok uyumlu bir çift olabilirsiniz belki. Senin bu karamsae duyguların da değişicek belki. Reddetme hocam zorla kendini sende aşkla sevgiyle git. Kapatma kendini. Daha böylesi gelmeyebilir. Yerinde olmayı çok isterdim.Kendisi de karakteri de oldukça güzel. Burada kötü olan benim ve onu üzmek istemiyorum..
Hayatı boyunca sürekli üzülmüş birisi zaten.
Eğer ona karşı biraz sevgim olsaydı aşk olarak, muhtemelen iyi bir çift olabilirdik..
üzmek istemiyosun falan ama seversin belki.
Daha böylesi gelmeyebilir.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Konuyu daha uzatmanın anlamı yok. Her şeyi mahvettim. Keşke sonu böyle olmasaydı.
Kibarca ona derdini anlatabilirsin. Tabii kırmamaya dikkat ederek.
kullanmış olmazsın hocam. şu şekilde de yapabilirsin. tüm derdini anlatabilirsin ama onu asla üzmek istemediğini de belirtirsin. o da buna göre hareket eder ve ilişkide ona göre yol alırsınız karşılıklı olarak. eminim ki bu ilişki senin bu karanlık duygularını aydınlığa çevirir.Ya sevemezsem.. Onu yalnızca kullanmış olurum. Üzülen de o olur ve bu üzüntü de öyle kolay kolay geçmez.
Eğer eski ben olsaydım ona karşı direkt duygu beslerdim ben de ama bazı yaşanmışlıklardan ötürü hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
Bu biraz canımı acıttı.
kullanmış olmazsın hocam. şu şekilde de yapabilirsin. tüm derdini anlatabilirsin ama onu asla üzmek istemediğini de belirtirsin. o da buna göre hareket eder ve ilişkide ona göre yol alırsınız karşılıklı olarak. eminim ki bu ilişki senin bu karanlık duygularını aydınlığa çevirir.
katılıyorum, sana değer veren ve seven birini bulunca kaybetmemek lazımÖncelikle selamlar. Ben biraz kendimden laf edeyim evvelinden. Ben, benim ona baktığım gözle bana bakmayan insanlardan medetler umdum çokça. Gururumu hiçe saydım, umursamadım. Mesajlarımı görüp de cevap vermeyen birine sanki hiç mesaj yazmamış gibi mesajlar yazdım. Ben sadece kendimi düşündüm bu zamana dek, hâl böyle olunca sadece ben rezil oldum. Biri beni sevmeyebilir, bana yanlış da yapabilir ve hatta bana ihanet de edebilir. Bunların hepsini olumlu karşılıyorum lakin artık birileri tarafından hor görülmek, umursanmamak; benim nezdimde kabulü mümkün olmayan bir durum. Artık kim bana değer veriyorsa, kim beni sayıyorsa ben de ona değer vereceğim diye söz verdim kendime. Size de şunları söylemek istiyorum. Sizin bu zamana kadar tükenttiğiniz gönlü, duyduğunuz sevgiyi kimse size hakkaniyetiyle geri yansıtmayacak. Şu an karşınızda size değer veren, sizi seven biri var. Bu zamanlarda zor görülen bir şey bu. Güzel bir şey bu, birilerinin yolunda koşturup kendinizi paralayacağınıza sizi seven birini mutlu etmek dahi sizi mutlu eder. Hem, o zamanla sizi sevmiş; siz de onu zamanla sevebilirsiniz...
hocam niyetin önemli. sen ona bu şekilde karamsar hissettiğini belirticeksin tamamen içini döküceksin. bu onu bilerek bu yola girmeyi kabul ediyosa sevgisi o kadarsa bir şey sorun olacağını sanmıyorum.Bu şekilde kullanmış olurum.