HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,974
3 de 1 ine veya 2 de 1 ine düşmedigini savunuyorum!Sen şimdi 100metre eternet kablosundan hız düşüşü olmadığınımı savunuyorsun?
3 de 1 ine veya 2 de 1 ine düşmedigini savunuyorum!Sen şimdi 100metre eternet kablosundan hız düşüşü olmadığınımı savunuyorsun?
Niye atarlandın ki şimdi. Ayrıca 100 m de yarı yarıya düşmez hız.Tamam dostum 24mbps internetini kablosunu sen 100metre yap 10mbps olarak kullan iyi günler.
İlber Hocanın dediği gibi yarı cahil çok tehlikeli. Gbps hız ile Mbps hız düşüşünü aynı sanıyor galiba arkadaş.Bi git işine önce araştır sonra konuş
24, 10 a düşüyormuş![]()
Komiksin cidden ben ordaki sayıları temsili verdim. Kablo kalitesine göre hız düşüşü değişiyor normal cat5 ile 100metre de hız düşüşü olucaktır. Baya kendinde demişin zaten kalite kablo olmazsa kalite bağlantı olmaz diye burda niye lafı başka yerlere çekiyorsun.Niye atarlandın ki şimdi. Ayrıca 100 m de yarı yarıya düşmez hız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlber Hocanın dediği gibi yarı cahil çok tehlikeli. Gbps hız ile Mbps hız düşüşünü aynı sanıyor galiba arkadaş.![]()
10 metre kullandım 2 sene boyunca hiç bir problem yaşamadım5 metre ethernet kablo var salondan odama kadar pcye vağlacak şekilde kabloyu çekicem kablonun uzun olması lag sorunları yaratırmı
?
Kablo farkına bağlı değişcek bişey bu gidip kıytırık bı eternet kablosu uzun metrelerde tam performans vermesi beklemek mantıklı değil. Kaliteli kablolarda zaten hız düşüşü gözle görünemeyecek seviyelerde olur.3 de 1 ine veya 2 de 1 ine düşmedigini savunuyorum!
Fazla agresifsin. Misal dediğinin farkındayım ama sen burada hızın kesin düşeceğini savunuyorsun. Arkadaş evin içinde zaten 100m kablo çekemez. Çekse bile Cat 6 kablo ile değiniz kadar düşüş yaşamaz. 100 metreden sonra internet çekmeyecek seviyeye gelmez sizin söylediğiniz gibi.Komiksin cidden ben ordaki sayıları temsili verdim. Kablo kalitesine göre hız düşüşü değişiyor normal cat5 ile 100metre de hız düşüşü olucaktır. Baya kendinde demişin zaten kalite kablo olmazsa kalite bağlantı olmaz diye burda niye lafı başka yerlere çekiyorsun.
Bilmiyor biryerinden uyduruyorNiye atarlandın ki şimdi. Ayrıca 100 m de yarı yarıya düşmez hız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlber Hocanın dediği gibi yarı cahil çok tehlikeli. Gbps hız ile Mbps hız düşüşünü aynı sanıyor galiba arkadaş.![]()