Neler Yeni

çok yavaş konuşuyorum

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Organlarında sorun olabilirmi bir doktora göründünmü ve yanlış anlama ama ailen beni aşırı derece sinir etti fazla koruyucu gibiler ama babanın yaptığı hiç normal bir şey değil

Tarık06

80+
Organlarında sorun olabilirmi bir doktora göründünmü ve yanlış anlama ama ailen beni aşırı derece sinir etti fazla koruyucu gibiler ama babanın yaptığı hiç normal bir şey değil
geçen gün norololji doktoruna gittim ama doktor izinliymiş gelmedi bende görünemedim ben her halime şükrediyorum ama ailem şükretmiyor hep bana kızıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle saçma şey mi olur?
sence ailem neden rap şarkı dinlememe karşı geliyor bunun için ne yapabilirim?

Son düzenleme:

Tarık06

80+

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
bana diyorlar rap soytarı müziğidir dinleme rap dinlersen seni bozar diyorlar bana sence düşünceleri doğrumu?
Doğru değil. Sonuçta o da bir tür ve o müziği seviyorsun.
Annen gille konuşurken kinaye yap.
Anne rap dinliyorum de
Annen de sakın soyatırı olursun desin.
Sen de anne haklısın galiba ceza dinleyince uyuşturucuya başlayacağım / keko olacam / soytarı olacam/ vb. cevaplarla kinaye yap. Demek istediğimi anladın değil mi uyuşturucu ağır olur biraz ama yani şunun gibi "o anne ceza yedim şimdi adam öldürmeye gidiyorum" gibisinden kinayeler yap

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Doğru değil. Sonuçta o da bir tür ve o müziği seviyorsun.
Annen gille konuşurken kinaye yap.
Anne rap dinliyorum de
Annen de sakın soyatırı olursun desin.
Sen de anne haklısın galiba ceza dinleyince uyuşturucuya başlayacağım / keko olacam / soytarı olacam/ vb. cevaplarla kinaye yap. Demek istediğimi anladın değil mi uyuşturucu ağır olur biraz ama yani şunun gibi "o anne ceza yedim şimdi adam öldürmeye gidiyorum" gibisinden kinayeler yap

ilişki uzmanı sayın uzman dr. caner kosedag

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben de tam tersine çok hızlı konuşuyorum harfleri yutuyorum. Keşke yavaş konuşsam. o.O2

Tarık06

80+
Ben de tam tersine çok hızlı konuşuyorum harfleri yutuyorum. Keşke yavaş konuşsam. o.O2
bende aileme söylüyorum ama ailem yavaş konuşmamı istemiyorlar hatta yavaş konuştuğum için bana kızıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ailem diyor hızlı konuş

Top Bottom